Nedeljni horoskop: Škorpije će biti razočarane partnerom

Izvor: B92, 06.Jul.2015, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop: Škorpije će biti razočarane partnerom

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 06.07.2015. do 12.07.2015. godine...

Slobodni Ovnovi sada se mogu osmeliti da pristupe osobi koja im se dopada dok će slobodni Bikovi imati priliku za uspostavljanje bitnije komunikacije sa nekim ko im se dopada. Ne oklevajte, da ne biste propustili svoju šansu.

Kod zauzetih Rakova nije baš toliko ružičasto. Veze funkcionišu samo ako je partner spreman da vam prepusti glavnu reč. Inače >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << – sledi bura....

Kod zauzetih Lavova – partner postaje sve manje trpeljiv na ono što smatra vašim „dizanjem nosa“ i popovanjem u svakoj situaciji i prilici...

Pojedini Strelčevi nisu uspeli ništa konkretnije da urade sa jednom osobom. U pitanju je bilo upoznavanje i kratka, intenzivna komunikacija, posle koje je ona odvojena od vas, najverovatnije odlaskom na godišnji odmor ili putem u inostranstvo.

Kod Riba u emotivnim vezama i brakovima sve može funkcionisati baš kako treba, samo je potrebno da i vi i partner umete da se u nekim sitnijim čarkama zaustavite na vreme.

Detaljnije o tome šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju pročitajte ovde.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.