Najveće LJUBAVNE MANE svakog horoskopskog znaka!

Izvor: Press, 15.Okt.2014, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveće LJUBAVNE MANE svakog horoskopskog znaka!

Mane imamo svi, ali šta su najkritičnije tačke svakog znaka, saznajte u tekstu…
Ован
Хороскопски знак са најексплозивним темпераментом и често има проблема са контролом бесе. Често се понашају као да су врло наивни и незрели. Увек >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << су узбуђени око започињања нових ствари, али врло лако губе интерес. Њихово нестрпљење је врло напорно - увек желе све сад и одмах! Поприлично су егоисти и тешко разумеју ту перспективу.
Бик
Ужасно су тврдоглави иу расправама са њима не очекујте да ћете икада побиједити. Чак и ако нису у праву, они не попуштају. Срећно вам је било са очекивањима да ће поспремити за себе и бити вредни у кућним пословима. Њихове потребе и жеље увијек имају приоритет. Често знају да буду досадни. 5. Емотивно се тешко отварају и најчешће ће само рећи "све је у реду".
Близанци
Најчешће су врло непоуздани и тешко можете на њих да рачунате. Сваког дана прво морате анализирати какве су воље, да бисте знали како да се понашате. Воле да шармирају лепим речима, али своја обећања често не испуњавају. Све им брзо досади, па тако и партнер, што значи да се поред њих можете осећати као вишак. Живот са њима подразумева безброј полузавршених пројеката и напуштених идеја.
Рак
Њихове промене расположења су врло исцрпљујуће. Често ће вас повредити тешким речима, а касније неће преузети кривицу за то. Покажите значајне зависности од ваших веза због којих се можете осећати као у затвору. Пожуриваће "озбиљну везу", брак и породицу, а да ни сами нису сигурни да то заправо желе. Живот са њима може бити потпуно монотон и предвидив, тешко ћете их подстаћи на нове активности.
Лав
Тешко се можете осећати сигурно са њима, јер воле да флертују где год стигну. Никад нећете имати осећај да вас воле колико воле себе и повремено ће вам наметати осећај да се у вези такмичите. Ретко признају да нису у праву, а чак и ако то учине, ни сами не вјерују у то. Знајте да буду врло арогантни и нетактични. Како морају да буду у центру пажње, можете се осећати као да живите у њиховој сенци.

Девица
Они су краљеви у анализирању и осуђивању туђег понашања. Живот са њима значи да ћете увек морати да будете иницијатор свега. Како воле да се дуре, након свађе очекујте понашање петогодишњака. Будући да су често несигурни, од вас ће очекивати све да се они тако осећају - мада с тиме немате везе. Морате живети по њиховим правилима, јер ћете у противном слушати придике сваког дана.
Вага
Ретко ћете знати шта заправо мислите о нечему, јер можете да говорите оно што желите да желите чути, Покушајте разне игрице - попут оних казни и награда, да манипулишу својим партнерима. Лако се могу окренути против вас ако их повредите. Често су врло сујетни и оптерећени својим изгледом, а очекивано и од вас да увек изгледа савршено. Њихова упорност је под значајним питањима, а често се жали, што може бити тешко за слушање.
Шкорпија
Њихова љубоморна је легендарна и можете очекивати беспотребне погледе код сваког разговора са особом супротног пола за коју је процена да је привлачна. Уз њих ћете тешко знати како се осећате, јер су они у стању да манипулишу вашим емоцијама. У стању су да вас потпуно игноришу и остану тако да само нестану из вашег живота. Често имају тајне, а ни "доброћудне" лажи им нису стране. С њима и мале расправе могу да се претворе у велике свађе.
Стрелац
Обожавају да причају, а друге лоше слушају. Очекују од партнера да их стално забављају, а ако тога нема - кукаће на сав глас. Срећно вам било с тиме да Стрелца ичему научите, јер они ионако већ знају све. Обожавају да доминирају у односима. Знају да буду врло директни и безосећајни, па су мајстори у повређивању туђих осећања, само ако то желе.
Јарац
Посао, њихови циљеви и успех ће увек бити важнији од партнера. Они су најпознатији "контрол-фрикови" у целом Зодијаку. Често зна да им недостаје спонтаност јер нису способни да се опусте, због чега се ваш однос може претворити у досадан. Анализирајте и памтите сваку грешку коју сте направили, па будите сигурни да ништа не заборављају. На њихов став не можете утицати, једино што можете учинити да бисте се прилагодили.
Водолија
Они често живе у својим сновима, због чега се чини да су удаљени од свих и свега, па тако и од партнера. Веза са њима може да се претвори у доживотни низ предавања - јер они увек све знају најбоље. У ваш приватни живот увек ћете увлачити пријатеље и уз њих не бисте могли да се осећате као да нисте довољни. Поносе се својом либералношћу, а заправо по својим принципима осуђују све друге. Увек можете да знате о чему размишљате, али ретко шта заправо осећате.
Рибе
Њихова замишљеност је проблем - рачунајте да ћете све што кажете морати да поновите. И док их је тешко подстаћи да нешто започну, још их је теже натерати да то и заврше у разумном року. Како ће Рибе исти константно размишљати о томе шта желе у животу, сами ћете се питати како се ви уклапате у ту једначину. Жртвоваће своје потребе и осећања због других, па можете имати утисак да су слаби и да морате да их засолите. Идеализују односи и од вас ће имати хиљаде очекивања.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ljubavne-mane-Svakog-horoskopskog-znaka

Izvor: medio.rs, 16.Okt.2014, 10:03

Mane imamo svi, ali šta su najkritičnije tačke svakog znaka, saznajte u tekstu…..Horoskopski znak sa najeksplozivnijim temperamentom i često ima problema sa kontrolom besa. Često se ponašaju kao da su vrlo naivni i nezreli. Uvek su uzbuđeni oko započinjanja novih stvari, ali vrlo lako gube...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.