Izvor: Luftika.rs, 02.Dec.2022, 18:43

Najgorih 28 dana za Ovnove, Rakove i Ribe: 3 dragocena saveta kako da pregurate sve

Stigao je decembar, mesec radosti, praznovanja, poklona i sreće. Ipak, zvezde neće biti toliko darežljive prema nekim predstavnicima zodijaka, pa se pojedini baš i neće uđiveti u praznični duh.
Biće suviše zaokupljeni obavezama ili poteškoćama da bi se opustili i uživali, a astrolozi navode da će ljudi rođeni u tri horoskopska znaka imati najmanje sreće tokom decembra.
Ovan Iako će početkom meseca biti prilično optimistični, entuzijazam će im brzo splasnuti. Neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << uspeti da se opuste zbog pritisaka na poslu, a mučiće ih i ljubavne brige.
Nedostajće im poleta i energije da bi se posvetili otklanjanju poteškoća, a guranjem problema pod tepih samo će pogoršati situaciju.
Na samom kraju godine vraća im se optimizam pa će u 2023. uploviti s osmehom na licu.
Dakle, strpljenje!
Rak Rakovi će toliko misliti na druge i na to kako da im ugode da će potpuno zapostaviti sebe i svoje potrebe.
Iako će sebe uveravati da su srećni ako su svi oko njih srećni, to uopšte neće biti istina jer će nakupljene frustracije u jednom trenutku isplivati na površinu i eskalirati do svađe.
Trebalo bi da naučite više da se brinete za sebe i ponekad kažete „ne“.
To je glavna lekcija ovog meseca.
Ribe I Ribama će decembar započeti obećavajuće, ali nakon nekoliko dana će primetiti prve probleme.
Najviše će ih mučiti nestabilne novčane prilike, zbog čega će same biti krive jer će trošiti gomilu novca na poklone, ukrase, kao i svoje hedonističke ludosti.
Zbog takvog stila života će se svađati sa ukućanima pa će kod kuće biti napeto.
Krajem godine trebaju paziti koga puštaju u svoj život.
Tri znaka koja važe za najveće psihopate

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Decembar će biti najgori mesec za ova tri horoskopska znaka

Izvor: B92, 02.Dec.2022

Decembar je mesec radosti, proslava i darivanja, ali neki znakovi će biti zaokupljeni obavezama i poteškoćama i ovaj mesec im neće biti tako prijatan...Ovan..Ovaj znak će možda osetiti nalet optimizma početkom meseca, ali taj entuzijazam će brzo splasnuti. Ne samo da će imati pritisak na poslu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.