Izvor: Piplmetar.rs, 05.Avg.2023, 02:30

Muškarci za izbegavanje: S njima će vam život biti noćna mora

Home Horoskop Astro svet Muškarci za izbegavanje: S njima će vam život biti noćna mora Ako “padnete” na njih, ili budite strpljivi ili promenite put! A koji su to muškarci za izbegavanje otkriće nam horoskop. I, molimo vas, shvatite ovo kao šalu. Svi mi imamo svoje dobre i loše strane…
Tri specifična muškarca zodijaka mogu postati “živa noćna mora” za svaku ženu. Svaki iz različitih razloga, naravno, ali rezultat ostaje isti. To su ljudi sa kojima teško možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da upravljate i da ih izdržite. Ili ćete morati da budete strpljiv ili jednostavno… pobegnite od njih da biste se spasili. Hajde da vidimo o kojim znacima govorimo i naravno da ih analiziramo.
Horoskop otkriva koji su to muškarci za izbegavanje Rak Rak preživljava na emocijama. Muškarac Rak će uvek ostati emocionalno nabijen. Ima toliko emocionalnog bogatstva da ne zna kako da njime upravlja. Pošto je na njega veoma jak uticaj vrše Mesec i faza lunarnog ciklusa, verovatno će emocije izmaknuti njegovoj kontroli. Ako je zaljubljen u tebe, šta god da se desi neće te ostaviti. Zato budite sigurni. Ali ako nije siguran u svoja osećanja, počeće da misli da ima druge opcije. Morate imati na umu da vi niste lični psiholog svog partnera da biste rešavali probleme koji se s vremena na vreme javljaju.
Jarac Jarcem vlada Saturn. To znači da će vas dugo držati u jednoj situaciji jer uglavnom pokušava da uvede ograničenja u svom životu. Ako ste zaljubljeni u Jarca, on će testirati vaše strpljenje i toleranciju da vidi koliko dugo ćete ga trpeti. Ali ako ga ostaviš, biće tužan. On ne može da shvati da ne treba da se toliko trudi oko stvari koje bi bolje funkcionisale ako ih samo pusti.
Bik Nemojte da vas zavara činjenica da Bikom vlada Venera, boginja ljubavi. To je znak koji je prilično tvrdoglav i verovatno će “iscrpeti” sva osećanja koja imate prema njemu. Ne zna kako da kontroliše svoje emocije. Može postati romantičan, kao i posesivan i ljubomoran. Kada nije dobro raspoložen, učiniće da se osećate kao da ste najgora osoba na svetu. Lakše mu je da vas uvredi nego da izrazi svoju ljubav.
Šta učiniti ako se javi bivši: Prvo okrijte zašto se javlja…
fizkes/gettyimages.co.uk



























Šta nam donosi sezona Lava 2023?
Sezona Lava je vreme strasti, romantike, kreativnosti i samoizražavanja. Dešava se usred leta, kada vam je srce uzburkano od sve zabave koju zabavl…



























Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.