Izvor: Luftika.rs, 30.Nov.2022, 13:34

Mesečni horoskop za decembar 2022. godine

Pred nama je poslednji mesec u 2022. godini. Nismo se ni okrenuli, a još jedna godina je ostala iza nas. Kada je reč o astrologiji decembar će biti posebno uzbudljiv za neke znakove Zodijaka. Ovo je mesec u kojima će morati da dones prelomne odluke, kako na polju ljubavi, tako i na poslovnom planu. Biće suza, briga, ali naći će se i razloga za smeh, nove ljubavi i putovanja. Pogledajte šta vam donosi mesečni horoskop za decembar 2022.
Ovan Posao Dragi Ovnovi, nastavljate u istom ritmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i tokom decembra meseca i bićete, prvenstveno, orijentisani na lična uverenja, zbog kojih ćete čedto ulaziti u debate sa saradnicima.
Sada je na testu vaša tolerancija a zadatak je da budete strpljivi i taktični.
Novčani izdatak, u smislu podmirenja dugovanja.
Ljubav Ako ste u vezi ili u braku, od izuzetne važnosti je da se i dalje kontrolišete u načinu komunikacije sa voljenom osobom.
U suprotnom, najmanja provokacija s vaše strane dovodi do sukoba. Slobodni pripadnici vašeg znaka će biti u prilici da otputuju, a ljubav se može desiti upravo sa osobom koja je povezana s inostranstvom.
Zdravlje Zdravlje je stabilno.
Mesečni ljubavni horoskop za decembar 2022: Emotivni potresi za Bika, Blizanci u vrtlogu strasti

Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki mesečni horoskop za decembar: Bikovi su u finansijskim problemima, Blizance očekuje ljubav

Izvor: B92, 30.Nov.2022

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za decembar 2022. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com...I evo nama završnice ove 2022-e! A evo nama i početka zime...Hajd zimi ćemo da se radujemo, jer od momenta ulaska u ovo godišnje doba, dan će se produžavati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.