Ljubavni horoskop od 18. do 25. septembra

Izvor: Press, 18.Sep.2017, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavni horoskop od 18. do 25. septembra

Ljubavni horoskop.
Foto:b92.net
Ovan Potrebno Vam je nečije prisustvo i emotivna naklonost, kao dobar podsticaj za kreativno izražavanje. Partner ponekad ima neobične ideje i svojim ponašanjem u Vama podstiče osećaj nesigurnosti. Potrebno Vam je nečije prisustvo, ali i određeni stepen emotivne slobode. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sreći. Vaš emotivni profil određuje Vaše želje ili mogućnosti. Ukoliko ste slobodni, predstoji Vam faza zaljubljivanja ili niz uzbudljivih susreta koji će ulepšati Vaš svet intime. Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i na »ljubavni uticaj«, predosećate »vrhunac« zajedničke sreće.






Bik Većinu slobodnog vremena provodićete u samoći i sanjarenju. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav jednostavno će vas mimoilaziti. Ne tugujte, jer će ova faza uskoro proći. Budite strpljivi.






Blizanci Obično birate prikladne situacije ili društvo koje se uklapa u Vaše raspoloženje. Zanos koji osećate Vas dovodi u različita emotivna iskušenja. Ukoliko neko pokreće Vaše strasti, teško Vas je zaustaviti do god ne ostvarite svoje emotivne namere. Za Vas ne postoji nepremostiva prepreka, ako osećate snažan ljubavni ili strasni impuls. Jasno izražavate svoje emotivno raspoloženje i zadovoljstvo kada se nalazite u nečijem društvu. Partner pokušava da Vas nagovori na svoje planove, ali Vi se nalazite u privilegovanoj poziciji da postavljate uslove ili »ljubavna pravila«. Vešto koristite svoj šarm u različitim situacijama i neumorno smišljate neobične planove. Na pomolu je novo poznanstvo koje će Vas zaintrigirati, ali budite diskretni u ponašanju.






Rak Želite da impresionirate jednu osobu, ali birate neobične situacije i strogo kontrolišete svoja osećanja. Ipak, želja za emotivnom fascinacijom ponakad može da donese i pogrešan efekat. Nema potrebe da se »lažno dokazujete«, pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud, vrline i slabosti. Izbegavajte izazovne avanture koje predstavljaju zabludu o »slakim tajnama«, svoju pažnju posvetite bliskoj osobi. Imponuju Vam znaci pažnje koju dobijate u novom društvu. Međutim, nemojte zaboraviti da neke stvari izgledaju privlačno i uzbudljivo samo na »prvi pogled«. Vaše emocionalno oduševljenje je prolazno, jer »ljubavni bljesak« ne odslikava pravu sreću koju tražite. Pozitivna osećanja prema jednoj osobi, vedar duh i želja da sačuvate dobar ljubavni odnos mogu biti od presudnog značaja za naredni period koji je pred Vama.






Lav Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u Vaš porodični ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju Vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.






Devica Vaša potreba za sigurnošću biće jaka gotovo cele ove nedelje. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, u dubini duše pospremićete neke svoje želje i nećete od njih odustati. Samo ih nećete pokazati. Imaćete poverenja u ono što dolazi.






Vaga Emocije su vam veoma naglašene tokom celog perioda, zbog uticaja Venere i Marsa na vaš znak. Polje partnerstva vam je osetljivije nego inače, tako da je poželjna umerenost u reakcijma ili izbegavanje avantura ma koje vrste. Boje je da sačekate povoljniji trenutak kada ćete sprovesti u delo svoje ljubavne želje i planove. Nova ljubav neočekivano ulazi u vaš život. Budite oprezni ukoliko ste u dužoj vezi ili braku kako ne biste narušili dosadašnju emotivnu stabilnost.






Škorpion Uspećete da se opustite od malih ljubavnih briga. Vratićete vedrinu u svoje emotivne odnose. Vaš ljubavni život nastaviće da se razvija na vrlo lep način. To će vas motivisati na još više aktivnosti. Gotovo je sigurno da ćete ovih dana preterivati u emotivnim pitanjima. Na svaku sitnicu bićete preosetljivi. Takođe biste mogli da potrošite nešto više novca kako bi impresionirali osobu do koje vam je stalo.






Strelac Dobri zvazdani aspekti pokrenuće i događanja na ljubavnom planu. Bićete raspoloženiji za izlaske, druženje i zabavu sa prijateljima i poznanicima. Upravo u takvom okruženju mogli biste i da upoznate neku novu osobu koja će vas zaintrigirati već na prvi pogled. Ali, sve se odvija sporo, uz manje ili veće komplikacije. To znači da ćete imati dovoljno vremena da procenite koliko je ta osoba kompatibilna sa vama. Ako ste u dugoj vezi ili braku, iskoristite ovaj period za preispitivanje i poboljšanje odnosa. Dugo obostrano nezadovoljstvo može da se završi konfliktom ukoliko se problemi ne rešavaju. Ukoliko ste u svađi i želite da se pomirite, sačekajte povoljniji momenat. Pre nego što bilo šta preduzmete, preispitajte svoje želje. Bračnim partnerima ljubav i sklad kvariće finansijski problemi.






Jarac U emotivnom zanosu imate velika očekivanja, ali partner nije u stanju da ispuni sve Vaše zahteve. Zadržite samopouzdanje i optimizam. Ne možete očekivati da neko u potpunosti prihvati Vašu viziju, ako ne dajete dobar primer. Ljubavni kompromis predstavlja dobro rešenje, pod uslovom da dobijate maksimum partnerove pažnje i mogućnosti. Ali, Vi često delujete sumnjičavo ili neskromno. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, što narušava dogovor ili emotivnu sigurnost posmatrano iz nečijeg ugla. Povremeno prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Uživajte u različitim privilegijama koje dobijate u krugu porodice. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo obećava »uzbudljive« emotivne kontakte i zadovoljstvo.






Vodolija Priželjkujete novi emotivni uzlet i ne odustajete od svojih planova. Potreban Vam je neko da Vas ohrabri i emotivno oraspoloži. U naletu emotivne inspiracije, teško postavljate granicu između svojih maštanja i okvira realnosti. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između Vas i voljene osobe predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Ponekad treba pravilno dozirati emocije i razum, strast i maštu u zavisnosti od dobre prilike. Ulepšajte svoj intimni život, tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na voljenu osobu. Ukoliko pronalazite smisao u zajedničkim planovima menja se i Vaš pogled na svet, sve oko Vas postaje lepše i zanimljivije.






Ribe Dok ćete vi u sebi slagati pesničke reči kako bi izrazili osećanja, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činiće vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali nijedna stepenica ne može se preskočiti. Jedan porodičan problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete oko njega morati da se angažujete. To će vam uzeti i vremena i živaca, ali šta je, tu je. Uspećete da dovedete stvari u red. Voljena osoba i vi bićete dobro.












Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.