Ljubav iz PROŠLOSTI vraća se Rakovima, Strelčevima potreban ODMOR - HOROSKOP za subotu je spreman

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 07:16

Ljubav iz PROŠLOSTI vraća se Rakovima, Strelčevima potreban ODMOR - HOROSKOP za subotu je spreman

Pogledajte šta vaš znak očekuje danas

Posao: Nema odmora prvog dana vikenda za tipične Ovnove. Poradite na svojim ambicioznim planovima i pripremite se za naredni poslovni ciklus.

Ljubav: Uživajte u pažnji koju vam posvećuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvratite i nekim finim poklonom.

Zdravlje: Odlično.

Posao: Ukoliko je ostalo nešto od nezavršenih obaveza od prethodnih dana, mogli biste to danas da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okončate i ostatak dana posvetite se preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Ukoliko ste razmišljali o nekim bitnim odlukama i promenama, evo prilike za konstruktivan razgovor sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Posao: Veoma povoljan dan očekuje tipične Blizance, posebno ukoliko su u pitanju dugoročni planovi i dogovori, od bitnog značaja za pre svega vaše vlastite interese.

Ljubav: Moguće poznanstvo sa novom interesantnom osobom na neobičnom mestu, moglo bi da zagolica vašu maštu. Uživajte u finoj i opuštenoj konverzaciji za početak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Rakovi, nema razloga da žurite, sve što ste zamislili, imate realne šanse da na vreme i završite.

Ljubav: Moguća je obnova komunikacija sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti, koja vam je nekada puno značila.

Zdravlje: Odlično.

Posao: Lavovi, trebalo bi danas da nastavite sa realizacijom svojih poslovnih poduhvata. Mogli biste da očekujete i neki iznenadni dogovor.

Ljubav: Prvenstveno zbog izraženog šarma i komunikativnosti, današnji dan vam donosi velike šanse za lepa nova poznanstva u sferi ljubavi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Posao: Dosta komunikacije, razgovora i dogovora sa poslovnim saradnicima oko pokretanja nekih budućih projekata, mogle bi da očekuju Device ove subote.

Ljubav: Nema nagoveštaja  nekih bitnih promena na vašem ljubavnom horizontu, ipak nemojte biti samo nemi posmatrač.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Opušten dan, bez nekih većih obaveza očekuje Vage. Iskoristite ga za neki vid fizičke  aktivnosti, sport, i napunite se pozitivnom energijom.

Ljubav: Dan je veoma povoljan ukoliko ste naumili da svoju ljubavnu inspiraciju prenesete svojoj dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Posao: Odličan dan je pred Škorpijama da se posvete planiranju i dogovorima oko pokretanja nekih novih poslovnih zamisli.

Ljubav: Pojava stare simpatije iz vaše ljubavne prošlosti, ponovo bi mogla da stavi na test vaša osećanja.

Zdravlje: Odlično

Posao: Najpre pokušajte da se adekvatno relaksirate ukoliko je to moguće, a onda se zabavite razmišljanjem i pravljenjem konstruktivnog plana realizacije nekih ideja za naredni period.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi poziv osobe koju ste nedavno upoznali sa željom za ponovnim susretom i bližim upoznavanjem. Uživajte.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Posao: Iskoristite ovaj dan za odmor, opuštanje i možda  druženje ili šetnju sa dragim prijateljima.

Ljubav: Osoba iz vašeg poslovnog okruženja, koja vam već neko vreme privlači pažnju, mogla bi danas da bude inicijator susreta.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Posao: Odličan dan je pred Vodolijama, na polju svih profesionalnih aktivnosti. Posebno se pozabavite razradom nekih dugoročnijih planova, ukoliko su vezani za neke inostrane projekte.

Ljubav: Okupiranost poslovnim obavezama, nekako će u senku staviti vašu dragu osobu, što bi moglo da dovede do neraspoloženja. Nemojte to dozvoliti.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Posao: Pravi trenutak je da se pozabavite razmišljanjem o nekom vidu dodatne edukacije i usavršavanja svojih postojećih znanja.

Ljubav: Pokušajte da ne razmišljate suviše o prošlosti, kako biste mogli da se usmerite na pravi način ka budućnosti.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.