Lav napada kada je kriv, Bik je nesiguran...

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Jul.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lav napada kada je kriv, Bik je nesiguran...

On je možda vješt u skrivanju istine, ali svaki horoskopski znak ima specifičnost koja ga može odati... Ovan Muškarac Ovan reaguje vrlo agresivno na optužbe kada je kriv. Ako se razbjesni, umjesto da sve preokrene na šalu, onda imate razloga da budete ljuti. Bik Obično siguran u sebe, Bik počinje da pokazuje nesigurnost ako laže, ili ako krije nešto od vas. Blizanci „Ne izviruj!"(ne viri, ne gledaj mi preko ramena, ne diraj mi telefon...) Ako čujete ove rečenice, znajte da nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << nije u redu i da nešto krije. Rak Rak voli da provodi vrijeme sa partnerkom. Znači, ako odjednom postaje odsutan u mislima, znajte da ima nešto što želi da sakrije od vas. Naročito ako počne da izmišlja razloge da ne bude kod kuće. Lav Ima običaj da započne svađu kako bi odvratio pažnju od tajne koju krije. Po sistemu „napad je najbolja odbrana". Djevica „Baš me briga. Radi šta hoćeš". Ako vam Djevica, koja je obično ljubazna i osećajna ovo kaže, znači da tu nešto „smrdi". Vaga „Zašto mi ne vjeruješ?" Muškarci Vage su vrlo vješti u laganju kada osjete da moraju da slažu. Počinje sa emotivnom manipulacijom kako bi natjerao partnera da se osjeća neprijatno što je uopšte postavio neugodno pitanje. Škorpija Muškarac Škorpija koji ima šta da sakrije može postati vrlo surov. Ako odjednom počne da vas vrijeđa i ismijava vaše mane, možete se kladiti da pokušava da odvuče pažnju sa svojih nepoštenih radnji. Strijelac Neoprezni Strijelac svuda ostavlja tragove ili mu se omakne poneka izjava. Svaki put kada ga pitate, daće vam malo izmjenjen odgovor. Ako vas vara, moguće je da na stolu pronađete nepoznati broj telefona, na primjer, jer je on zaboravio da ga baci. Jarac „Ti si me dovela do toga!" On igra igru bacanja krivice. Ako ga uhvatite u laži, na kraju ćete vi ispasti krivi za to što vas je lagao. Ako ima aferu, počeće tako da se ponaša kao da on ne vjeruje vama. Vodolija Vodolije mogu biti vrlo ubjedljive kada lažu, jer je u stanju da vas gleda u oči i laže. Ribe Muškarac Riba ima savjest koja će ga odati kada laže. Ako počne da vam previše udovoljava i ispunjava želje, znajte da tu nisu čista posla. (Cosmoplitan.rs)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

ASTRO: Otkrijte da li vas laže pomoću njegovog horoskopskog znaka!

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jul.2014

On je možda vešt u skrivanju istine, ali svaki horoskopski znak ima specifičnost koja ga može odati…..Ovan..Muškarac Ovan reaguje vrlo agresivno na optužbe kada je kriv. Ako se razbesni, umesto da sve preokrene na šalu, onda imate razloga da budete ljuti...Bik..Obično siguran u sebe, Bik počinje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.