Koji posao odgovara vašem horoskopskom znaku?

Izvor: Story, 26.Nov.2015, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji posao odgovara vašem horoskopskom znaku?

Ukoliko još uvek niste pronašli posao koji vam savršeno odgovara, pogledajte šta zvezde imaju da vam poruče. Ova zanimanja su, prema horoskopu, idealna za vas!

foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

Pripadnici znaka Ovna su jako ambiciozni, tako da u zavisnosti od intelekta i snalažljivosti  ih možete naći u različitim poslovnim sferama. Najčešci su u politici, medicini, zatim u sportskim delatnostima, ali isto tako i u obavljanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << fizičkih poslova.

Pripadnici znaka Bika se mogu naći u ugostiteljstvu, pre svega kuvari, pošto vole hranu, zatim u poslovima poput šminkera, pedikira, manikira, ali često su i mesari, radnici u pekarama, na rostilju i tome slično.

Kako osvojiti osobu u određenom horoskopskom znaku?

Pripadnici znaka Blizanca imaju naglašen intelekt, tako da ih možemo naći na različitim mestima. Mogu biti uspešni pravnici, prevodioci, knjigovodje, lektori i slično.

Pripadnici znaka Raka,  obično su uspešni u radu sa decom, poput vrtića, zatim rade sa decom  ometenom u razvoju. I to nije sve jer  mogu biti  odlični frizeri, radnici u kafićima i restoranima.

Pripadnici znaka Lava uvek imaju potrebu da budu u centru pažnje, tako da ih možete naći u politici, glumi što će reći  na pozornici ili filmu. Sa druge strane mogu se baviti prodajom zlata, različitih ukrasa, i svime što ulepšava izgled i prostor. Međutim, nekad znaju ići i do kičeraja.

Izvor: astrousluge.com/

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.