Izvor: Piplmetar.rs, 13.Mar.2024, 03:34

Kako horoskopski znaci pokazuju ljubomoru

Teško da postoji osoba koja nikada nije osetila ubod ljubomore, ali mnogi to nikada ne bi priznali. Otkrivamo kako horoskopski znaci pokazuju ljubomoru.
Atrolozi tvrde da način kako ispolajvamo ljubomoru i koliko smo u stvari ljubomorni zavisi od horoskopskog znaka. Jedni je potiskuju i pretvaraju se da je sve u redu a drugi prave scene za pamćenje. Hajde da saznamo kako svi predstavnici zodijačkog kruga pokazuju svoju ljubomoru.
Ovan Vi apsolutno ne tolerišete konkurenciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Pošto ste po prirodi posesivni, nikada nećete pustiti nekoga bliže od kilometra ko može da privuče pažnju vašeg partnera. Vaše osećanje ljubomore je kao besni požar koji se rasplamsa od jedva primetne iskre. Međutim, to će biti primetno „na kilometar dalje“, tako da je malo verovatno da će se čak i najhrabrija dama usuditi da priđe vašem partneru.
Bik Ljubomora vam je praktično nepoznata. I to nije iznenađujuće, znajući koliko dugo i pažljivo birate partnera. Čini se da bezuslovno verujete svom partneru i potpuno odbijate da prihvatite ideju da bi on mogao da vas prevari. Štaviše, vaše konstantno visoko samopouzdanje ostavlja malo sumnje da muškarac može pronaći nekog boljeg.
Blizanci Vi ste jedan od najljubomornijih znakova Zodijaka. Vaš partner je vaše vlasništvo, koje nećete da delite ni sa kim. U stanju ste da zbog najbezazlenijeg pogleda napravite neviđen skandal. Iznenađujuće, duboko u svojoj duši jasno razumete da vaš partner ne mora da bude sa vama danonoćno, a sve ove dramatične scene imaju za cilj da još jednom čujete koliko ste važni svojoj voljenoj osobi.
Rak Vaše poverenje u sebe i osećanja vašeg partnera ne ostavlja šansu da počnete da sumnjate u njegovu vernost. Međutim, ako osetite da vaš partner nije iskren i da možda ima aferu, nećete ničim pokazati da znate za to. Jedino će vam se na licu očitavati jedva primetna senka prezira. Ponos vam neće dozvoliti da pokažete da vas je ponašanje vašeg partnera makar malo povredilo.
Lav Toliko ste sigurni u sebe da ne možete ni da zamislite situaciju da vas neka osoba ukloni sa vašeg trona. Čini se da ste apsolutno savršeni, pa stoga partner nema nikakve šanse da vas zameni za nekog drugog. Međutim, čim počnete da primećujete da vaš partner gleda u druge, tada ćete, začudo, početi da se povlačite u sebe. Samopreispitivanje će se pretvoriti u samobičevanje i beskrajnu potragu za manama koje bi mogle odgurnuti vašeg partnera. I sugurno je da ćete zauvek izbrisati ovog čoveka iz svog života ako vas zaista prevari.
Devica Budući da ste po prirodi iskrena i empatična osoba, očekujete slične kvalitete od svog partnera. Zaljubivši se, predstavnici ovog horoskopskog znaka počinju da zatvaraju oči na sve nijanse i ne pokušavaju da pronađu zamke koje bi mogle da pomognu da se uhvati muškarac u prevari. Ali ako se ovo poslednje desi i postanete svesni toga, onda se od vas ne očekuju dramatične demonstracije. Izvući ćete svoje zaključke „hladne” glave i rastati se prijateljski, bez gubljenja vremena na sređivanje stvari.
Vage Malo je verovatno da u horoskopskom krugu možete pronaći neki drugi znak koji tako žestoko čuva lične granice. Gradite ih dugo i mukotrpno, tako da ne dozvolite nikome da pređe granicu. Vage ne zabranjuju svojim partnerima da komuniciraju ni sa kim i ne postavljaju nikakva ograničenja. Trudite se da ne obraćate previše pažnju ako primetite da vaš partner flertuje sa strane i ponašate se mudro samo da biste izbegli skandal. Uprkos činjenici da ste duboko u sebi prilično ljubomorni, više volite da to zadržite za sebe.
Škorpija Vaša intuicija vas nikada neće izneveriti, pa ćete odmah prepoznati prve znake neverstva vašeg partnera. Čin izdaje, pa čak i blagog flertovanja vašeg partnera sa suprotnim polom, neće promaći vašoj pažnji. Nećete tolerisati takvo nepoštovanje prema sebi i stoga ćete odmah razotkriti varalicu i naterati ga da pocrveni od srama. Moguća je čak i surova osveta.
Kako horoskopski znaci pokazuju ljubomoru: Strelac Vatreni i istovremeno vetropirasti Strelac uopšte ne brine o odanosti. I sami znate da s vremena na vreme možete početi da flertujete sa drugima, čak i ako ste u vezi. Istina, ponekad flert ili varanje mogu da vas izlude. U tom slučaju nećete birati reči i učinićete sve da duboko povredite partnera. Nikada nećete kriviti potencijalnog rivala, jer znate da je za sve odgovoran vaš partner.
Jarac Po izgledu može izgledati da ste prilično suzdržani i smireni, ali to nije tako. Sve je to samo lažna maska iza koje se krije ranjiva priroda. Nema smisla ništa skrivati od vas, jer će vaše šesto čulo odmah otkriti prevaru. I ovde se prestupnik sigurno neće dobro snaći. U trenu će se u vama probuditi svirepa zver, koja će pomesti sve na svom putu. Bes će izlivati iz vas kao fontana, a osećaj nepoverenja prema svim narednim partnerima sve više hvata korenje.
Vodolija Vaša ljubav prema slobodi ne ostavlja apsolutno nikakve šanse za osećanja ljubomore. Svojoj drugoj polovini nikada ne nalazite zamerke zbog sitnica i pažljivo odbacujete bilo kakve spekulacije. Grandiozni skandali sa razbijanjem posuđa su vam strani, i stoga nećete trošiti živce na takve stvari. Istina, ponekad još uvek možete da počnete da malo dramatizujete i tužno filozofirate, ali po pravilu, ako jednog dana Vodolija odluči da ode, učiniće to tiho i neprimetno, zadržavajući masku ravnodušnosti.
Riba Vaša osetljiva priroda može vas nagnati da viditi prevaru ćčak i tamo gde od nje ni traga nema. Zbog toga imate osećaj nepoverenja u partnera i strah da ćete ga izgubiti. Nećete terorisati svog ljubavnika pitanjima o mogućoj izdaji, ali nećete ni na trenutak prestati da razmišljate o najgorim ishodima. Često ste spremni da oprostite izdaju i održite vezu, ali neprijatan ukus i iskustva ostaju sa vama zauvek.
fizkes/gettyimages.co.uk


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.