Hrana i horoskopski znakovi

Izvor: 24sata, 25.Sep.2014, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrana i horoskopski znakovi

Nemaju svi znakovi niti isti apetit, niti ista omilđjena jela. Ko li je među njima najveći sladokusac?

OVAN

Veliki gurman, jelo soli, pre nego što ga proba; voli i da zabiberi, obožava roštilj, masline, sir i hladna gazirana pića. Često zaboravi da jede, ali zato kad sedne i navali, ne zna šta je dosta.

Kad je gladan, postaje razdražljiv i boli ga glava.

Astro savet: Iako više volite mešane noge ispod stola, nego mešano meso, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << ne preskačite voćnu tortu sa bananama, zbog gvožđa za kojim vaš organizam vapi.

BIK

Ne voli da ga uznemiravaju, dok jede, a posle jela uživa da natenane popije tursku kafu. Uvek vas nudi da nešto gricnete, a ako ste svratili u kuću kod Bika, začas će pripremiti neku zakusku, ponuditi vas tek skuvanim jelom, jer Bik voli da jede kašikom.

Astro savet: Iako obožavate ajvar, vruću pogaču i nešto naseckano, suhomesnato, uz čašu crnog vina, ne izbegavajte morsku ribu, zbog joda koji povoljno utiče na rad tiroidne žlezde – vaše "Ahilove pete".

BLIZANCI

Sve vrste instant hrane su idealan izbor za Blizance koji se i ne sećaju kad su poslednji put stigli da jedu. Ipak, kad prolaze pored neke pekare i osete miris peciva i toplih sendviča, na putu do posla, uvek nešto "pregrizu". Ako su gladni, postaju nervozni i slabije pamte.

Astro savet: Umesto vruće pice i ledenog čaja, uveče, ispred TV-a, probajte voćni musli sa mlekom ili jogurtom - izvor vitamina "B" tako neophodnog vašem nervnom sistemu.

RAK

Pošto je nervozan kad je gladan, uvek će naći vremena za dobar zalogaj. I dobar gutljaj, naravno, mada većina Rakova još u ranoj mladosti popije ono što im je suđeno, pa posle priželjkuju da otvore svoj kafić ili restoran gde će, bar, biti domaćini. Naravno, ništa nije ukusno kao mamin ručak i domaći sladoled njegove ujne, ali dok stigne do njih - prođe ceo dan.

Astro savet: Gricnite nešto između obroka i ne preskačite ih, jer vašoj slaboj tački - želucu to nikako ne prija.

LAV

Lav kao i Rak, uživa u pravoj gozbi, udvoje ili u većem društvu, mada će isto tako umeti da udovolji sebi i kada jede sam. Voli ribu, lignje, a voli i da izmišlja specijalitete, a kad Lavica sprema ručak, bira najbolji komad mesa, najsvežije povrće, pravi čokoladne poslastice i služi samo probrana pića. Astro savet: Iako za vas "nema tice do prasice", pokušajte da s vremena na vreme jedete voće ceo dan ili makar počnete dan ceđenim sokom od grejpfruta koji prija vašoj osetljivoj tački - krvnim sudovima.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.