Izvor: Piplmetar.rs, 30.Sep.2022, 04:44

Horoskop Palmire za petak, 30. septembar

Lritas.lt 30.09.2022, 12:01 SAM

S druge strane, pogodno je vreme za susret sa uticajnim osobama, strancima. Pogodno i putovanja. Korisno je razgovarati o finansijskim projektima. Biće pogodan za rešavanje raznih radnih i društvenih problema, vođenje novčanih i imovinskih stvari, kao i za obraćanje šefu ili funkcionerima, javnim organizacijama sa zahtevima i sugestijama.
Od četvrtka do petka, novi su značajni samo ako su jasni i konkretni. Sjajno je ako ste >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << videli jako svetlo ili vatru – zaštita, pomoć, ako ste bili obučeni u krzna, nosili kapu – sreća, zaštita. Bilo je dobro videti ključeve, biti u svom domu, ženama videti ribu – sreća, loše ako si izgubio ključeve, ako si šetao po tuđim kućama, poljima ili šumama. Videti knjigu, napisati nešto – nova poznanstva.
Loš znak: ako su vaši ljubimci ljuti na vas , bićete svedoci katastrofe.
Dobar znak: ako vam se prijateljski približi čudan pas ili mačka način, ptice bi sletele u blizini – zaštita, zaštita Gledajući unapred: raspoloženje vikenda je romantično, pogodno za različite sastanci, putovanja; u nedelju plava je povoljna, žuta se izbegava, zelena; u ponedeljak bela, žuta, narandžasta, tamno crvena, izbegavajte tamne boje, siva, plava.
Ovn (03 21–04 20). U petak ćete se pobrisati da sunce sija posle kiše. Danas će mnoge stvari krenuti u boljem pravu – možda zato što ste spremni da shvatite važne stvari i ispravite greške? Ovo je takođe značajno vreme za ozbiljnu ličnu poslovnu odluku.
Bik (04 21–05 20). U petak nemojte se plašiti da rizikujete, žurite nešto, prihvatite nešto neizbežno, okušajte sreću – generalno, uspešan je dan, ako napetost i anksioznost (obično neopravdane) mogu da vam smetaju. Zato se smiri – sve je bolje nego što misliš.
Blizanci (05 21–06 21). Petak je uspešan – biće vam lako da razumete druge, spasite svoje neprijatelje. Ovo je sjajan dan za pomirenje – kada nesloga prerasta u prijateljstvo, ljubav, saradnju. Razni aranžmani su povoljni. Možete dobiti neočekivani poklon…
Rak (06 22-07 22). U petak će se sve vratiti u normalu. Ovo je dobra prilika za važne promene u aktivnostima, kao iu odnosima sa kolegama i poslenicima. Povoljno je da proverite svoje zdravlje, uradite važne testove zdravlja, početak kursa lečenja. Lav ( 07 23–08 2). U petak spasa, mali napori će uroditi velikim i dobrim plodovima, jer je sada vreme sreće, a ne bi bilo pametno ne iskoristiti srećnu priliku. Vredi rešavati probleme koji su za vas relevantni, bilo da se tiču aktivnosti, porodice, dece ili ljubavi. Ne odbijajte poziv. Uzgred, moguća je i romantična avantura.
Devica (08 23–09 22). U petak budite pažljiviji, udubite se dublje u stvari koje se dešavaju u vama – tako ćete jasne i jednine razumeti odgovore na pitanja koja su vam važna. Nije potreban dan za aktivne aktivnosti. Veče će biti prijatno ako sretnete stare prijatelje iz detinjstva, rodbinu.
Vaga (09 23–10 23) . Petak je uspešan za važne sastanke, značajne razgovore i dogovore, poslove i kupovine. Vremen je za kupovinu korisnog ili jednostavno lepog predmeta, nakita ili umetničkog dela. Slučajno poznavanje može postati važno za vaše aktivnosti ili lično. Škorpija (10 24-11 22). U petak rešavajte finansijske probleme, bavite se poslovima vezanim za nekretnine, zemljište. Pravo je vreme za razgovor sa šefom kuhinje o poboljšanju uslova rada, o izgledima u delatnosti. Stara romantična veza se može obnoviti.
Strelac (11 23-12 21). Petak je poseban – možete mnogo da usvojite, promenite mnogo važnih stvari u pravu koji želite, i to ne samo u aktivnostima, već i u odnosu sa voljenom osobom ili supružnikom. Očekuje vas veselo veče, savršeno za zabavu ili romantičan izlaz.
Jarac (12 22–01 19). Ne radite ništa što ne želite da radite u petak. Dobićete više ako budete pasivni i mirni. Ovo je posebno vreme kada se stari, mučni problem može rešiti skoro sam od sebe.
Voda (01 20 –02 18). Petak je vreme dobrih promena. Povoljno je donošenje dugoročnih finansijskih odluka, nabavka električne opreme, računara. Ako treba da pitate prijatelja za nešto – upoznajte se danas. Očekuje vas jako veče, pogodno za boravak, zabavu ili romantičan izlaz.
Ribe (02 19–03) 20). Nemojte se plašiti da u petak postavite velike ciljeve – danas ćete moći mnogo da uradite. Dobro veče za vaš boravak.
Horoskop Palmira Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.