HOROSKOP ZA 24. APRIL: Škorpijama sledi STRES, Ribama KRAĆI PUT, a OVOM ZNAKU iznenađenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 07:16

HOROSKOP ZA 24. APRIL: Škorpijama sledi STRES, Ribama KRAĆI PUT, a OVOM ZNAKU iznenađenje!

Šta vašem znaku poručuju zvezde?

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 24.04.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: Na početku radne sedmice Ovnove očekuje dosta obaveza i velikih izazova na profesionalnom planu. Mogući iznenadni finansijski izdaci.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete verbalne nesuglasice sa dragom osobom. Obuzdajte svoju impulsivnost.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dosta usporen tempo pratiće Bikove na početku radne sedmice,  a moguće su i neke iznenadne promene planova što vam se neće baš dopasti.

Ljubav: Napetost i moguće nezadovoljstvo poslom ne bi trebalo da prenosite na ljubavnu sferu, jer ćete samo zakomplikovati stvari.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Posao: Verovatno ćete morati da reagujete  brzo kako bi rešili razne situacije koje budu ovog ponedeljka iskakale pred vama. Ne dozvolite da vam to stvara nervozu.

Ljubav: Bez nagoveštaja nekih kapitalnih promena na vašem ljubavnom planu danas. Trebalo bi da se malo više potrudite.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Posao: Iako bi od samog starta Rakovi mogli da budu zatrpani  brojnim obavezama, neće biti loše da zatražite pomoć. Moguća su i kašnjenja ili odlaganja nekih poslova.

Ljubav: Nema razloga da ne budete zadovoljni na ljubavnom planu. Stabilni ste, jedno drugo uvažavate i volite i to je najbitnije.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Posao: Početkom sedmice neki dogovori neće funkcionisati onako kako ste planirali  i  što može dovesti do rasprave sa bliskim saradnicima.

Ljubav: Odnos sa dragom osobom  morate usmeravati  u onom pravcu koji vama odgovara, a to neće ići baš lako.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Posao: Pojačan obim obaveza donosi Devicama prvog radno dana u sedmici dosta stresa i žurbe da što pre završe kako sa zaostalim obavezama ukoliko ima, tako i sa novim.

Ljubav: Trebalo bi da pokažete malo strpljenja, i pokušate da nađete kompromis vezano za današnju lošu komunikaciju sa dragom osobom.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Posao: Tipične Vage ovog dana ne bi trebalo da preuzimaju na sebe nedefinisane poslove od saradnika. Obratite pažnju na zaostalu papirologiju, obaveze vezane za datume i rokove, da vam nešto bitno nije promaklo.

Ljubav: Ovaj ponedeljak nije najpovoljniji da se previše uzdate u sebe i svoju procenu situacije na polju ljubavnih relacija. Priupitajte i saslušajte bar jednu osobu od poverenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Pritisak obaveza i rokova je pred Škorpijama od samog starta radne sedmice, što će zahtevati dosta uložene energije i truda.

Ljubav: Bitne teme i razgovore pokušajte da odložite za neki drugi dan, danas nije povoljan trenutak za pokretanje ozbiljnih priča i dogovora.

Zdravlje: Napetost, stres.

Posao: Za najtipičnije predstavnike ovog astrološkog znaka, prvi radni dan u sedmici donosi dosta posla i problema u komunikaciji sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Neku vrstu tenzija što zbog obaveza što zbog nekih drugih stvari mogli biste da osećate danas. Pokušajte da negativnu energiju ne prenosite na partnersko polje.

Zdravlje: Slabija cirkulacija.

Posao: Kako god da okrenete danas biste mogli da očekujete razne opstrukcije od strane saradnika, posebno onih konkurentski nastrojenih.

Ljubav: Što se tiče ljubavne sfere sasvim drugačija slika vas očekuje, u vidu nekog vrlo prijatnog iznenađenja. Moguće novo poznanstvo u najavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Izvesna kašnjenja ili nagle promene planova mogle bi da očekuju Vodolije na samom startu nove radne nedelje. Ne dozvolite da vas to suviše iznervira, budite strpljivi.

Ljubav: Iznenađenja su moguća i od strane drage osobe, ali ona prijatna. Uživajte.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Posao: Ribe bi mogle da očekuju neki kraći poslovni put, ali i dosta komunikacije vezano za neke buduće poslovne dogovore. Budite oprezni pri potpisivanju dokumenata.

Ljubav: Potrudite se da sitnim gestom pažnje iznenadite dragu osobu i ublažite potencijalno neraspoloženje.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.