HOROSKOP ZA 1. NOVEMBAR: Ovnovi, danas ste u elementu! Rakovi, zaljubićete se do ušiju!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2016, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 1. NOVEMBAR: Ovnovi, danas ste u elementu! Rakovi, zaljubićete se do ušiju!

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Brzo i lako obavljate sve poslovne zadatke. Može se eći da ste u svom elementu i da jako dobro funkcionišete. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Škorpije možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa njom. Povećajte unos vitamina.

BIK

Moguće je da ćete uspeti da izgladite odnos sa poslovnim partnerom i da ćete rešiti da nastavite >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << saradnju. Povoljan je dan za ljubav. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete početak neke lepe veze. Povedite računa o urinarnom traktu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

BLIZANAC

Moguće je da u vašm poslovnom okruženju dolazi do promena kakve niste očekivali, ali prilagodićete se. Niste ljubitelj svakodnevnice i monotonije, pa priželjkujete promene i nova dešavanja na ovom polju. Osetljiv vam je želudac.

RAK

Možete da računate da će vam srećne okolnosti ići na ruku u narednom periodu, nemate razloga za brigu. Novo poznanstvo sa osobom koja u vama budi najdublje emocije je pred vama. Očekuje vas veoma lep dan. Dobro se osećate i nemate razloga za brigu.

LAV

Očekuje vas mogućnost da poboljšate svoju situaciju na polju privatnog posla, potrudite se da to iskoristite. Dobri odnosi sa emotivnim partnerom vam unose osećaj mira i sigurnosti. Zadovoljni ste situacijom na ovom polju. Emotivno ste stabilni.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

DEVICA

Možete da očekujete sklapanje novog, veoma pozitivnog dogovora koji će vam doneti novu priliku za zaradu. Iako ste malo žustriji u komunikaciji sa voljenom osobom, to ne znači da su se vaše emocije ugasile. Samo je testirate. Izbegavajte gazirane napitke.

VAGA

Očekuje vas poboljšanje na polju finansija. Možete da se radujete promenama koje slede na ovom polju. Niste sasvim sigurni šta će uslediti na emotivnom polju i želite da odgonetnete partnerove namere što pre. Pojačan apetit je naglašen.

ŠKORPIJA

Iako imate najbolju nameru, danas ne možete da ostvarite baš sve ono što ste imali u planu zbog nedostatka koncentracije. Imate želju da provedete što više vremena pored voljene osobe i da se na taj način emotivno regenerišete. Moguća je prolazna glavobolja.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

STRELAC

Očekujete da čujete neke važne vesti iz daleka. Ukoliko već sarađujete sa inostranstvom možete da se nadate pozitivnoj situaciji. Flert sa osobom koja vam se dopada može preći u nešto više ako se potrudite. Moguća je nesanica.

JARAC

Imate sasvim solidne odnose sa svojim saradicima. Možete se osloniti jedni na druge i profitirati od timskog rada. Dopada vam se jedna veoma strastvena osoba sa kojom imate prijateljski odnos. Ni ona nije ravnodušna. Sasvim dobro.

VODOLIJA

Očekuje vas poboljšanje odnosa sa nadređenima koji vam mogu dati neka nova zaduženja i ukazati svoje poverenje. Ponosni ste na svoju vezu ili brak i smatrate da ste uspeli da ostvarite svoj maksimum na ovom polju. Prijala bi vam masaža.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

RIBE

Putovanje u inostranstvo je pred vama. Važno je da se potrudite da sve dobro isplanirate. Niste se obavezali prema bilo kome i dopada vam se takvo stanje stvari. Uživate u zanimljivim avanturama i flertu. Mogući manji problemi sa cirkulacijom.

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte sve sudbinske tajne koje se kriju na vašem dlanu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 2. novembar-studeni 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 01.Nov.2016, 15:46

Ovan lepršav, Bik zanesen, Blizanci preopterećeni, Rak emotivan, Lav lenj, Devica nervozna, Vaga ne veruje Ribama, Škorpija poročna, Strelac vredan, Jarac nezadovoljan, a Vodolije čeka dobar dan. Ovo je današnji horoskop za danas 02.11.2016. godine..OVAN.PosaoDanas možete imati više sreće nego...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.