Dnevni horoskop za subotu, 20. maj!

Izvor: BKTV News, 20.Maj.2017, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za subotu, 20. maj!

Sunce ulazi u Blizance, a to donosi duplu zabavu i druženje u toplim prolećnim danima.

OVAN (21. 3 - 20.4.) POSAO Danas izbegavajte interakciju sa ljudima koji vam ne prijaju. Višak energije u vašem slučaju znači da slabije kontrolišete svoje impulse. LJUBAV Na emotivnom planu osećate stabilnost, koja je došla kada ste vratili poverenje u voljenu osobu. ZDRAVLJE Iskoristite ovaj vikend za rekreaciju.

BIK (21. 4 - 21.5.) POSAO Nemate podršku kolega i trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ste upućeni samo na sebe. LJUBAV Stalo va je osobe koja n pokazuje naročito interesovanje za vas. Osećate se povređeno i neraspoloženo zbog toga. ZDRAVLJE Moguća prehlada.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) POSAO Povoljni aspekti planeta ukazuju da će se u narednom periodu osećati višak pozitivne energije, a u vašem slučaju ta količina je duplirana. LJUBAV Odložite sve obaveze za ponedeljak i uživajte u društvu bliskih ljudi. ZDRAVLJE Dobro se ose

RAK (21. 6 - 22.7.) POSAO Loš period na finansijskom planu trebalo bi da se završi do kraja meseca. Budite strpljivi i staloženi. LJUBAV Važno je da učinite ono što osećate. To će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

LAV (23. 7 - 23.8.) POSAO Znate da je veliko samopouzdanje vaša jača strana i kada ste tu stabilni ništa vas ne može omesti. LJUBAV Ne želite da pravite kompromise i držite se parole da možete da se dogovorite, ali da će na kraju biti po vašem. Morate biti spremni na kompromis ako želite da vam veza opstane. ZDRAVLJE Bolovi u kičmi.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) POSAO Osećate hroničan umor kao direktnu posledicu od previše posla. LJUBAV Nepoverljivi ste prema voljenoj osobi, mislite da nešto krije od vas. Kažite šta vas muči, bar vama nije problem da isterate stvari na čistac. ZDRAVLJE Promenljivo raspoloženje.

Nedeljni ljubavni horoskop: Lavovima novo poznanstvo, kod Strelčeva komplikovano

VAGA (23. 9 - 22.10.) POSAO Ostvarićete dobru saradnju sa jednom osobom ili kompanijom. Uspešan dan za privatne preduzetnike. LJUBAV Osećate leptiriće u stomaku i to vas je vratilo u bezbrižno vreme čistih ljubavi. Uživajte u probuđenim osećajima. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) POSAO Neko u vama podstiče kreativnu energiju i motiviše vas za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama. LJUBAV Izgledate i ponašate se neodoljivo, partner je očaran. ZDRAVLJE Moguća urinarna infekcija.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) POSAO Nalazite se u dobroj formi. Nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaše kolege. LJUBAV Želite da iznenadite partnera lepim gestom, obradovaće se. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

JARAC (22. 12 - 29. 1) POSAO Dobijate važne informacije koje će odrediti dalji tok vaše karijere. LJUBAV Na ljubavnom planu imate stabilan period sa veoma malim emotivnim oscilacijama. ZDRAVLJE Pripazite na kilažu.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) POSAO Iskoristite vikend za odmor, poželjno bi bilo da se ni na telefon ne javljate. LJUBAV Voljena osoba želi sa vama ozbiljno da razgovara, ali vi se lako ljutite i odbijate svaku komunikaciju. ZDRAVLJE Više se odmarajte.

RIBE (20. 2 - 19.3.) POSAO Neko pokušava da vas ubedi da su njegove odluke ispravne, saslušajte ali ipak uradite po sopstvenom nahođenju. LJUBAV Odlučili ste da prestanete da sanjate i napokon započnete realnu vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada. ZDRAVLJE Neispavani ste.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.