Dnevni horoskop za sredu, 22. mart!

Izvor: BKTV News, 22.Mar.2017, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za sredu, 22. mart!

Pogledajte šta su vam zvezde iskovale ove srede...

OVAN (MART 21 — APRIL 20) Posao: Možete se nadati jednom novčanom dobitku, kao i rešavanju problema u vašu korist. Ljubav: Ovan u braku ili vezi dobija lep znak pažnje od bliske osobe. Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK (APRIL 21 — MAJ 21) Posao: Ne morate sve sami da radite, ako ste u mogućnosti bilo bi dobro da delegirate obaveze, imaćete podršku kolega. Ljubav: Partner želi da vam priredi jedno lepo iznenađenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Slobodni Bikovi uživaju u svom status. Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI (MAJ 22 — JUN 22) Posao: Očekuje vas važan dan na poslovnom planu, ali budite spokojni jer sve držite pod kontrolom. Ljubav: Nemojte ljubavne probleme gurati ispod tepiha, jer nekad je jedan razgovor dovoljan. Slobodni Blizanci potiskuju svoja osećanja. Zdravlje: Uznemireni ste.

RAK (JUN 23 — JUL 23) Posao: Razmislite koliko je dobro za vas da radite prekovremeno. Ljubav: Željni ste nove i prave ljubavi ukoliko ste sami. Ako ste slobodni, prihvatite poziv za izlazak. Zdravlje: Više se odmarajte.

LAV (JUL 24 — AVGUST 23) Posao: Danas ćete imati više odgovornosti na poslu. Ne brinite, sve stižete na vreme. Ljubav: Bliska osoba misli da je zapostavljate. Slobodni pripadnici znaka uživaju sa prijateljima u poslepodnevnim časovima. Zdravlje: Pripazite na kilažu.

DEVICA (AVGUST 24 — SEPTEMBAR 23) Posao: Posle velikih troškova ovog meseca, osećate da se polako vraćate na noge. Ljubav: Važno vam je da se u vezi važnih pitanja konsultujete sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka upuštaju se u neobavezni flert. Zdravlje: Zamaraju vas površni razgovori.

VAGA (SEPTEMBAR 24 — OKTOBAR 23) Posao: Dan za ispravne odluke koje će doneti odlične rezultate. Ljubav: Odličan dan za društveni život i nova poznanstva. Vage u braku priželjkuju promenu u odnosu. Zdravlje: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA (OKTOBAR 24 — NOVEMBAR 22) Posao: Moguć je novčani dobitak. Ljubav: Slučajan susret sa osobom koja vas privlači. Zauzete Škorpije provode vreme sa bliskom osobom, očekujte puno strasti. Zdravlje: Dobro se osećate, prija vam ovo vreme.

STRELAC (NOVEMBAR 23 — DECEMBAR 21) Posao: Dobar dan na poslovnom planu za sve strelčeve, a posebno za one koji rade u privatnom sektoru. Ljubav: Potrebna vam je podrška voljene osobe ako ste u braku. Ukoliko ste sami, dobićete zanimljiv predlog od osobe koja vam se sviđa. Zdravlje: Sanjate o odmoru.

JARAC (DECEMBAR 22 — JANUAR 20) Posao: Potrebno je da se više otvorite za stavove kolega. Bićete inspirisani. Ljubav: Imaćete dobru komunikaciju, ali kratkotrajna svađa krajem dana. Zdravlje: Pojačano se znojite, pripazite na ishranu i unos tečnosti.

VODOLIJA (JANUAR 21 — FEBRUAR 19) Posao: Očekujete povoljan sastanak. Ovo je najbolji period za sve koji su u privatnom biznisu. Ljubav: Osećate da vas osoba koja vam se dopada izbegava. Zdravlje: Čuvajte se povreda.

RIBE (FEBRUAR 20 — MART 20) Posao: Danas je povoljan dan da kažete sve što vam smeta. Ljubav: Unesite inovacije u ljubavni život.Slobodni pripadnici znaka uživaju u svojoj slobodi. Zdravlje: Preporučuje se oprez u saobraćaju.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.