Dnevni horoskop za sredu, 17. maj!

Izvor: BKTV News, 17.Maj.2017, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za sredu, 17. maj!

Pogledajte šta su vam zvezde namenile ove srede...

OVAN (21. 3 - 20.4.) POSAO Niste zadovoljni trenutnim rezultatima ali očekujete pozitivne promene na psolovnom planu do kraja ove sedmice. LJUBAV Bolji dani u vašem ljubavnom životu tek predstoje. Trenutno, nezadovoljstvo i sumnja boje vaše odnose. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BIK (21. 4 - 21.5.) POSAO Pomalo nestabilni odnosi na poslu izazivaju u vama osećanje nemoći i revolt zbog loše komunikacije. LJUBAV Želite >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << partnersku vezu sa osobom koja trenutno nije spremna za takvu obavezu. Na kraju dana, odluke koje se tiču emociju, samo su na vama da ih donesete. ZDRAVLJE Pripazite na kilažu.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) POSAO Nemojte intuitivno donosite odluke, dobro promislite. Na pomolu važna saradnja sa pojedincem ili firmom. LJUBAV Današnji dan je ispunjen lepim trenucima sa voljenom osobom i bliskim ljudima. Iskoristite sav potencijal ove srede. ZDRAVLJE Prehlada.

RAK (21. 6 - 22.7.) POSAO Susret ili razgovor sa jednom osobom danas će promeniti mnogo toga, bolja finansijska situacija. LJUBAV Zauzeti Rakovi su stabilni, slobodni pripadnici znaka imaju poteškoću da otvoreno razgovaraju sa osobom koja im se duže vreme dopada. ZDRAVLJE Glavobolja i nervoza.

LAV (23. 7 - 23.8.) POSAO Tek ste na sredini radne nedelje a već osećate zamor. Upozorenje, nemojte zbog nervoze da se upletete u raspravu sa kolegama. LJUBAV Bliska osoba vas obožava iako umete da budete prezahtevni i dramatični. Slobodni Lavovi nek očekuju ljubav u bliskoj budućnosti. ZDRAVLJE Pad imuniteta.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) POSAO Strepite od budućih poslovnih angažmana i promena na poslu. Vaša briga nije bezrazložna, ali ako budete gledali samo sebe i svoj posao, neće biti problema. LJUBAV Niste spremni da se odvažite za jednu romantičnu priču, negde intimno znate da biste sa tom osobom izgubili vašu voljenu samokontrolu. ZDRAVLJE Osetljivi ste i podložni infekcijama.

VAGA (23. 9 - 22.10.) POSAO Imate zagarantovan poslovni uspeh, nalazite se nadomak cilja. Moguć je n9ovčani dobitak do kraja nedelje. LJUBAV U razgovoru sa voljenom osobom dobijate odgovore na pitanja koja vas dugo muče. Vidite da nije bilo prostora za brigu. ZDRAVLJE Problemi sa kožom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) POSAO Budite otvoreni u svojim zahtevima, jer imate podršku kolega za sva pitanja u vezi posla. LJUBAV Danas zračite nekom posebnom energijom i vaše okruženje to primećuje. Zabavljajte se i iskoristite ovaj dan na način na koji vam odgovara. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) POSAO Moguć je novčani dobitak ali i neplanirani troškovi. Do kraja dana, bićete na pozitivnoj nuli. LJUBAV Zauzeti Strelčevi se dobro osećaju u prisustvu voljene osobe. Slobodni pripadnici znaka razmišljaju o više osoba suprotnog pola. ZDRAVLJE Pad imuniteta.

JARAC (22. 12 - 29. 1) POSAO Dobro se osećate u svojoj koži i to samopouzdanje usmeravate u poslovnim kontaktima. Očekujte dobitak do kraja dana. LJUBAV Uživate u pažnji i naklonosti voljene osobe, setite se da uzvratite. Slobodnim Jarčevima trenutno odgovara da budu sami. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) POSAO Uzeli ste previše obaveza na sebe i sada ne možete da izađete na kraj sa poslom. Imate manji novčani izdatak. LJUBAV Pokušavate da se uskladite sa sopstvenim emocijama, ali vam nešto ne ide. Partner misli da krijete nešto od njega. ZDRAVLJE Bolovi u stomaku.

RIBE (20. 2 - 19.3.) POSAO Osećate uznemirenost koju ne možete sebi još uvek da objasnite. Uspevate da privedete posao kraju, a to je najvažnije. LJUBAV Ribe ulaze u period ljubavi i preporoda. Zadovoljstvo ćete osetiti na svim poljima. ZDRAVLJE Nervozni ste.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.