Izvor: Luftika.rs, 22.Jul.2020, 16:28

Dnevni horoskop za 23. jul 2020. godine

Ovan zasićen, Bik odmara, Blizanci imaju simpatiju, Rak se menja, Lav glumi, Devica na dobitku, Vaga u klinču, Škorpija samostalno, Strelac pred promenom, Jarac se troši, Vodolija neispunjena, Ribe imaju promenu na vidiku. Ovo je današnji dnevni dnevni horoskop za 23. jul 2020. godine.
OVAN Posao Osećate poveću zasićenost trenutnim poslovnim zaduženjima i ne želite da se raspirujete na više segmenata. Bitan vam je fokus.
Ljubav Na detalje kao što je partnerova ljubomora ne možete da se pozivate i pratite nečije nipodaštavanje. Imate jak integritet u društvu.
Zdravlje Nemate veće tegobe.
NASA obavestila svet da je otkriven 13. horoskopski znak
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 23. jul 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 23.Jul.2020, 00:02

– horoskop za 23.jul Današnjih dan je pun malih briga i velikih mogućnosti. Na vama je da sa njima, zajedno sa vašim kolegama, izborite i izađete kao pobednik. Tromi ste i malaksali, možda ste pod uticajem nečije negativne energije ili neko pokušava da tako izgleda. Bik – horoskop za 23.jul Trudite...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.