Izvor: Luftika.rs, 20.Jun.2016, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 21. jun-lipanj 2016. godine

Izazovi pred Ovnom, Bik puno troši, Blizanci u svom filmu, Rak uživa uz Lava i Vodoliju, Jarac obožava Devicu, Vagi dan za opuštanje, Strelac emotivan, a Ribe čekaju nove stvari. Ovo je današnji horoskop za danas 21.06.2016. godine.

OVAN Posao Ukoliko ste mislili da će se desiti nešto posebno kada je u pitanju vaša trenutna poslovna situacija možda ste se malo zavaravali ovom tezom. Morate malo više da se angažujete na trenutnom zadatku, koji vam se daje.
Ljubav Sam početak dana, može da obeleži vašu svađu sa partnerom, koji je pomalo oštar na jeziku. Budite otvoreni sa dozom.
Zdravlje Povedite računa o fizičkoj aktivnosti.

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.