Dnevni horoskop za 20.05.

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Maj.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 20.05.

Ovan Ljubav: Uporno pokušavate da promenite partnerovo mišljenje, ali nailazite na znake odbijanja ili na jasno negodovanje. Posao: Nema potrebe da reagujete sujetno na različite komentare. Poslovni propust nije toliko značajan da biste previše brinuli o posledicama. Zdravlje: Opustite se uz neku omiljenu zabavu, prijaće Vam relaksacija. Bik Ljubav: Emotivni pritisak ili dodatni zahtevi sa Vaše strane kod partnera podstiču veliku nelagodnost. Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << namere, potrebno je da se prilagodite utvrđenim poslovnim standardima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove. Blizanci Ljubav: Partner deluje raspoloženo, važno je da postoje dobre namere koje Vas emotivno zbližavaju. Potrebno Vam je nečije prisustvo. Posao: Imate utisak da neko drugi dolazi do izražaja ili da određuje nova poslovna pravila, što se negativno odražava na Vašu koncentraciju. Zdravlje: Izbegavajte naporne i stresne situacije.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop od 20. 05. do 26.05.

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Maj.2019

Ovan Muči Vas neizvesnost u vezi promena ili mogućeg prekida poslovne saradnje. Nalazite se na udaru nepouzfanih informacija koje će iskomplikovati vašu ulogu u jednom zajedničkom poslovnom projektu. Nemojte unapred da proglašavate nikakav uspeh ili dobitak u javnom životu. U ljubavnom odnosu,...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.