Izvor: Luftika.rs, 01.Sep.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 2. septembar 2018. godine

Uspešan dan za Ovna, Bik mora da se potrudi, Blizanci originalni, Rak na dobitku, Lav u očaju, Devica raspoložena, Vaga komplikovana, Škorpija se zabavlja, Strelac uživa podršku, Jarac umoran, Vodolija dobija na vremenu, Ribe ne odstupaju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 02.09.2018. godine.
OVAN Posao Volite da radite sa strancima i smatrate da vam sledi uspešan dan. Niste daleko od istine, jer vaša intuicija ima pozitivan pravac, koji vas vodi u novu pobedu.
Ljubav Isuviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ste se otvoreno postavili prema jednom Raku, ali u suštini to vam nije trebalo. Ostavljate utisak jake osobe ali sa dozom nestrpljivosti.
Zdravlje Uzmite dovoljno magnezijuma.
Pročitajte najkraći horoskop na svetu > >
Posao Volite svoj novac i rado ga samostalno zarađujete. To ovaj put nije dovoljno za otvorena vrata uspeha. Potrudite se za nešto više.
Ljubav Uporno izbegavate susret sa jednom Škorpijom. Pazite može da vam se desi ono što u stvari i ne želite, ovaj put.
Zdravlje Vodite zdrav život.
Pročitajte najkraći horoskop na svetu > >
Posao Volite da postavite stvari onako kako bi trebalo, ali u tome uspevate polovično. Imate i na koga da se oslonite, pa se neće desiti loša strana vašeg posla.
Ljubav Još ste u fokusu što se razgovora sa partnerom tiče, pa se u tome i prepoznaje vaš originalni stav prema svemu što vam se plasira.
Zdravlje Bolovi u grudima.
Pročitajte najkraći horoskop na svetu > >
Posao Finansije mogu da vam se pojačaju usled nove poslovne transakcije, koju protežirate ovih dana.
Ljubav Osećate dozu ljubomore kod svog partnera. Niste jedini u lošem ambijentu, pa se savetuje povremena promena.
Zdravlje Pojačano lupanje srca.
Pročitajte najkraći horoskop na svetu > >
Posao Odličan dan za brzo rešavanje trenutnih problema na vašem poslovnom planu. Budite ažurni i rešićete goruće teme oko novca.
Ljubav Ne morate da se spuštate na nivo koji vam odavno već ne odgovara. Ukoliko je tu još osoba na koju često mislite, ne očajavajte zbog hladne strane srca vaše simpatije.
Zdravlje Oprez hroničnim bolesnicima.
Pročitajte najkraći horoskop na svetu > >
Posao Možda niste uvek u pravu kada su odluke oko vaših finansija u pitanju ali zasigurno imate stav koji vas vodi u nešto bolji ambijent.
Ljubav Raspoloženi ste za jači triumf kada je u pitanju osoba rođena u znaku Jarca. Smatrate da nema pravila u emocijama.
Zdravlje Digestivni problem su mogući.
Pročitajte najkraći horoskop na svetu > >
Posao Pomoć prijatelja na poslovnom planu, dolazi u poslednjem trenutku. Umećete to da cenite već nekako.
Ljubav Isuviše ste svoji pa se neće desiti nešto posebno loše ukoliko vam priđe osoba koju ne želite već odavno. U svakom slučaju imate izbor.
Zdravlje Osetljivi ste na polen.
Pročitajte najkraći horoskop na svetu > >
Posao Još nije moment za konkretnu akciju kojiko se kod vas uviđa malo lošiji ambijent trenutno. Donesite neku novu odluku.
Ljubav Volite da se zabavljate i da izlazite. Očekujte prijatan susret sa osobam koja vam imponuje već odavno.
Zdravlje Pazite na imunitet.
Pročitajte najkraći horoskop na svetu > >
Posao Imate jako dobru podršku svojih saradnika pa se neće desiti veće greške jer imate motiv da se nešto konkretnije odvija u vašem poslovnom segment.
Ljubav Rak je neko ko vam imponuje već neko vreme. Osećate da ste isuviše u mašti i da se ništa konkretno nije desilo, ali to ne mora tako da bude još neko vreme.
Zdravlje Oslobodite se stresa.
Pročitajte najkraći horoskop na svetu > >
Posao Ukoliko ste od onih koji žele nešto više od svoje karijere, nije loša ideja da ipak sačekate sa tom realizacijom. Još uvek osećate veći umor.
Ljubav Isuviše ste radili i niste stigli da se posvetite svom partneru. Ovaj put okrenite novi list.
Zdravlje Vodite računa o unosu kalcijuma.
Pročitajte najkraći horoskop na svetu > >
Posao Nije loša ideja ukoliko pripremate teren za nešto konkretniji rad. Pokušajte da dobijete na vremenu jer vam treba usput i podrška.
Ljubav Volite jednu Devicu, jer vam imponuje već neko vreme. Isuviše ste u oblacima ovaj put pa bi bilo dobro da se okrenete malo više sebi i svojim obavezama.
Zdravlje Nemate veće probleme.
Pročitajte najkraći horoskop na svetu > >
Posao Od vas se zahteva isuviše strpljenja na radnim zadacima. Ne želite da odstupate od onih koji vam znače u poslovnom smislu ali ste isto tako skloni i promeni.
Ljubav Imate osećaj da ste mnogo toga propustili i da se pokazalo da nije sve onako kako je bilo već odavno. Partner je dosta promenljiv.
Zdravlje Dodatni oprez hroničnim bolesnicima.
Pročitajte najkraći horoskop na svetu > >

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Horoskop za 2. septembar

Izvor: OkRadio.rs, 02.Sep.2018, 08:59

Pred vama je horoskop za nedelju 2. septembar. Sa srećom. Ovan Ljubav: Osećate novi talas emotivne inspiracije. Vaša pojava i izlivi nežnosti deluju neodoljivo, pod uslovom da se obraćate pravoj osobi. Posao: Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem, razmislite o uvođenju novog ili...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.