Dnevni horoskop za 16.12.

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Dec.2018, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 16.12.

Ovan Ljubav: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja. Imate pozitivan uticaj na voljenu osobu. Posao: Uspešno predviđate nečije poslovne poteze i umete da nemetnete svoje mišljenje pred saradnicima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi. Bik Ljubav: Sreća je na vašoj strani, sve dok postoji saglasnost i razumevanje u odnosu sa voljenom osobom. Oslonite se na svoja osećanja. Posao: Imate zanimljive ideje, ali ne možete da ostvarite sve što zamislite u svojoj glavi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Pokažite više smisla za praktično delovanje. Zdravlje: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje. Blizanci Ljubav: Prenesite emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Umete da delujete zanosno i neodoljivo. Posao: Imate dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite zamisli. Budite za korak ispred drugih. Zdravlje: Potrebna vam je dobra volja.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Horoskop za 16 decembar

Izvor: OkRadio.rs, 16.Dec.2018

Pred vama je horoskop za nedelju 16. decembar. Sa srećom. Ovan Danas bi trebalo da pravite dogovor sa partnerom i da težite kompromisu. Slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Ovaj dan je odličan za posao i saradnju sa drugima. Bik Možete dosta zapostavljati partnera...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.