Izvor: Luftika.rs, 13.Jan.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 14. januar 2018. godine

Rak nepoverljiv, Lav ima odličan dan za novi posao, Vaga organizovana, dok Bik ima ljubav sa Vagom. Ovo je današnji dnevni horoskop za 14.01.2018. godine.
OVAN Posao Saradnja sa vatrenim i vazdušnim znakovima može biti veoma korisna posebno ako radite sa Vagom koja će vam dati opuštenost i lakši pristup poslu.
Ljubav Susret sa Strelcem za sve slobodne Ovnove.
Zdravlje Dosta dobro.

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 14. januar

Izvor: OkRadio.rs, 14.Jan.2018, 09:44

Pred vama je horoskop za nedelju 14. januar. Sa srećom. Ovan Ljubav: Potrebna Vam je veća doza odlučnosti i samopouzdanja. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama. Posao: Dobre smernice vode ka praktičnom rešenju i poslovnom uspehu. Obratite pažnju na različite detalje i korisne...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.