Izvor: Luftika.rs, 12.Jun.2019, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 12. jun 2019. godine

Ovan srećne ruke, Bik i Škorpija u ljubavi, pritisak za Blizance, Rak neveran, Lav i Jarac sarađuju na poslu, novo poznanstvo za Devicu, dosadan dan za Vagu, Strelac u disharminiji, Vodolija optimista, kraj ljubavi za Ribe. Ovo je današnji dnevni horoskop za 12.06.2019. godine.
OVAN Posao Možete očekivati mirniji dan, jer imate već razrađen plan koji vam se pokazao solidnim. Neće izostati ni nove ideje, koje ste spremni da donesete. Bićete srećne ruke u svakom slučaju. Pokušajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da se integrišete sa saradnicima oko trenutnog poslovnog poteza.
Ljubav Budite skromni pa sebi priznajte da je preko puta vas bilo ogledalo u periodu kada ste bili ljuti na partnera. Vaš odraz je u suštini ono što vam je smetalo.
Zdravlje Povedite računa o zubima.
Pogledajte i ljubavni horoskop
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe,   Dan zaljubljenih

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 12. jun

Izvor: OkRadio.rs, 12.Jun.2019

Pred vama je horoskop za sredu 12. jun. Sa srećom. Ovan Nemate dovoljno energije za sve što treba da odradite danas. Pazite gde ostavljate lične stvari i dokumenta. Mogući su problemi sa glavoboljom. Bik Danas se osećate odlično. Željni ste druženja. Potrudite se da što više vremena...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.