Dnevni horoskop za 10. decembar 2019. godine!

Izvor: Svet plus, 09.Dec.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 10. decembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 10. decembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Ovan 21.3.- 20.4.

Biće vam potreban neko ko će stati uz vas i razumeti vaš način razmišljanja. Oslonac ćete tražiti, pre svega, u emotivnoj sferi života.

LJUBAV

Slobodnima se može dopasti neko koga znaju preko posla. Zauzetim pripadnicima znaka biće važno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sa partnerom održavaju vezu koja je stabilna i zrela.

POSAO

Možete očekivati veliku podršku od svojih poslovnih partnera koji će vam pomoći da ostvarite željene rezultate. Ne opterećujte se puno nekim detaljima.

ZDRAVLJE

Uglavnom dobro.

Bik 21.4.-21.5.

Okrenućete se značajnim kontaktima koje ste stekli ranije pod pretpostavkom da bi mogli da vam pomognu u ostvarenju vaših ciljeva.

LJUBAV

Ukoliko ste u vezi, održavaćete harmoniju u ljubavnom odnosu. Slobodni će se zbližiti sa nekim ko je visokog ugleda i profesionalno ostvaren.

POSAO

Neki od vas samostalno će doći u situaciju da urade nešto veliko za svoju karijeru, dok će drugi imati podršku sa strane. Bićete zadovoljni finansijama.

ZDRAVLJE

Moguća virusna infekcija.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Želećete da se vaše mišljenje više uvažava. Trudićete se da kroz svoje postupke i stavove zavredite veće poštovanje svoje okoline.

LJUBAV

Slobodni neće biti naročito zaljubljivi, ali će na neki način delovati kao magnet na ljude u okruženju. One koji su u vezi očekuje malo više strasti u ljubavnom odnosu.

POSAO

Mnogi će imati uspeha ako se posluže kreativnijim metodama u svom radu. Vaši saradnici će se puno oslanjati na vas, što će vam imponovati.

ZDRAVLJE

Kostobolja.

Rak 22.6. - 22.7.

Možda ćete poželeti da unapredite svoje znanje iz oblasti koja vas jako interesuje, ali koja verovatno nema nikakve veze sa praktičnom sferom vašeg života.

LJUBAV

Zauzeti će hteti da osveže svoj emotivni odnos uvođenjem novih zajedničkih aktivnosti. Slobodne će privući neko ko je svestran i originalan.

POSAO

Očekuje vas više nego uspešan poslovni dan u kojem ćete i sa najvećim izazovima lako izlaziti na kraj. Nadređenima će se dopasti način na koji razmišljate.

ZDRAVLJE

Promenite način ishrane.

Lav 23.7.- 22.8.

Sa jedne strane, vaše visoke ambicije pomoći će vam u postizanju zapaženih rezultata, a sa druge će vam stvarati utisak da ste mogli da učinite i više.

LJUBAV

Ako ste u vezi, bićete veoma strastveni, ali će vaš partner biti taj koji će ovog puta inicirati intimne trenutke. Slobodnima će se sviđati neko ko je verovatno zauzet.

POSAO

Kako biste ostvarili poslovni i finansijski uspeh, biće potrebno da svoje planove i ideje zasad držite u strogoj tajnosti. Budite što pedantniji.

ZDRAVLJE

Problemi sa respiratornim organima.

Devica 23.8. - 22.9.

Bićete lepo raspoloženi, duhoviti i pričljivi. Uživaćete u kontaktima koje budete ostvarili sa ljudima u svojoj okolini.

LJUBAV

Bićete vrlo zadovoljni atmosferom u ljubavnom odnosu, koju će karakterisati emotivni sklad, toplina i uzajamna privrženost. Slobodni se mogu nadati upečatljivom susretu.

POSAO

Od svojih saradnika možete dobiti korisne savete koji će vam pomoći da lakše ostvarite svoje poslovne ciljeve. I vi sami bićete vrlo kooperativni i predusretljivi.

ZDRAVLJE

Uglavnom dobro.

Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete na sebe preuzeti više obaveza, što vam u početku neće praviti problem, međutim, u večernjim satima stići će vas umor.

LJUBAV

Ukoliko ste u vezi, atmosfera u vašem emotivnom odnosu biće vrlo idilična. Slobodni pripadnici znaka će i dalje imati uspeha u zavođenju.

POSAO

Vaša upornost i posvećenost poslu biće prepoznata i nagrađena lepom zaradom koja će istovremeno biti i podsticaj da nastavite u istom maniru.

ZDRAVLJE

Prehlada.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Moguće je da ćete današnji dan posvetiti ulepšavanju stambenog prostora. Pored toga, poželećete da više vremena provodite unutar njega.

LJUBAV

Oni koji su u vezi, želeće da se osame sa partnerom. Slobodni će biti raspoloženi za ulazak u vezu sa osobom koja se u emotivnom odnosu ponaša zrelo i odgovorno.

POSAO

Danas će vam postati jasnije šta treba da uradite kako biste unapredili svoju karijeru. Oslonićete se na sve ono što ste dosad imali prilike da naučite.

ZDRAVLJE

Povišen pritisak.

Strelac 21.11.- 21.12.

Stići ćete da ispunite sve svoje obaveze, a pritom će vam ostati dovoljno vremena i energije da se zabavljate u slobodno vreme.

LJUBAV

Ako ste slobodni, zainteresovaćete se za jednu inteligentnu i obrazovanu osobu, lepih manira. Oni koji su u vezi, vodiće prijatne razgovore sa svojim partnerom.

POSAO

Bićete zadovoljni situacijom na finansijskom planu. I dalje ćete imati dosta uspeha u poslovnim pregovorima i kontaktiranju sa novim klijentima.

ZDRAVLJE

Moguć povišen pritisak.

Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete prevashodno biti usmereni na novac i postizanje veće materijale sigurnosti, ali to ne znači da ćete zanemariti emotivni aspekt svog života.

LJUBAV

Ukoliko ste slobodni, može vam se ukazati prilika za jednu uzbudljivu avanturu. Oni koji su u vezi, biće romantično raspoloženi.

POSAO

Bićete u situaciji da dogovorite nove poslovne saradnje koje će se pokazati veoma isplativim, ili ćete doći na ideju kako da privučete pažnju imućnih klijenata.

ZDRAVLJE

Uglavnom je sve kako treba.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Neće vam biti potreban specijalan razlog da biste se lepo osećali. Optimizam vas neće napuštati ni kada se budete našli u nekim izazovnim situacijama.

LJUBAV

Ako ste u vezi, imaćete previsoke zahteve koje vaš partner neće moći da ispuni. Slobodni će na okolinu ostavljati utisak nadmene osobe.

POSAO

Na poslu ćete sve svoje dužnosti obavljati u zadnji čas, pa se vrlo lako može desiti da vam poveći deo obaveza ostane za sutrašnji dan.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.

Ribe 20.2.- 20.3.

Nailazićete na prepreke koje će odložiti realizaciju vaših planova. Posvetićete se rešavanju nekih materijalnih pitanja u želji da se osećate sigurnim i zaštićenim.

LJUBAV

Zauzeti će voditi raspravu sa partnerom uzrokovanu njegovim nepoverenjem. Slobodni mogu sresti osobu iz prošlosti koja im nije ostala u naročito lepom sećanju.

POSAO

Oslonite se na savete koje će vam dati starije i iskusnije kolege. Povedite računa kako baratate novcem i ostalim materijalnim vrednostima.

ZDRAVLJE

Mogući problemi sa zubima.

MESEČNI HOROSKOP

NEDELJNI HOROSKOP

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.