Dnevni horoskop za 10.07.

Izvor: Lepota i zdravlje, 10.Jul.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 10.07.

Ovan Ljubav: U privatnom životu, nema potrebe da pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno ili da se suprotstavljate partneru. Posao: Zbog vašeg nadmenog ponašanja uslediće različiti komentari i nečije reči kritike. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji. Bik Ljubav: Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja. Posao: Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Zdravlje: Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi. Blizanci Ljubav: Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno, da ispuni sva vaša očekivanja. Posao: Stalo vam je da pronađete efikasno rešenje. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove. Nedeljni horoskop za 09.07. do 14.07.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Horoskop za 11. jul

Izvor: OkRadio.rs, 11.Jul.2019, 09:20

Pred vama je horoskop za četvrtak 11. jul. Sa srećom. Ovan Danas je dobar dan za putovanje. Moguće je novo poznanstvo, ako ste slobodni. Družite se malo više sa prijateljima. Bik Veoma ste energični. Prija Vam prisustvo drage osobe. Danas ste romantični. Na poslu budite odgovorniji. Blizanci Ako...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.