Izvor: Piplmetar.rs, 02.Nov.2023, 01:30

4 horoskopska znaka koja nikad ne opraštaju prevaru

Horoskopski znaci koji ne opraštaju prevaru će vam doći glave ukoliko niste pažljivi. Vaša svaka greška koja samo liči na izdaju može učiniti da nestanete iz života ovih znakova
Neki ljudi su spremni da žrtvuju sopstveni ponos kako bi pokušali da održe vezu sa voljenom osobom koja ih je povredila. Ipak, to se ne odnosi na sve znakove. Ovi znaci Zodijaka nikada ne opraštaju prevaru i izdaju.
Horoskopski znaci koji ne opraštaju prevaru Bik Bikovi su definitivno znak koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << vam neće oprostiti prevaru. Poverenje ovih znakova je veoma teško zaslužiti. Čak i ako uspete da zadobijete njihovo poverenje, morate se jako potruditi da ga ne izgubite. Njihova intuicija će im pomoći da namirišu i najmanju laž, a jednom kada se osete izdano, nema povratka. Jedini razlog zašto bi vas predstavnici ovog horoskopskog znaka isključili iz svog života jeste izdaja. Nikakvo moljenje za oproštaj vam neće biti od pomoći. Pored toga, budite uvek spremni na hladnu osvetu.
Škorpija Prevariti Škorpiju je kao da ste potpisalo sopstvenu smrtnu presudu. Osvetoljubivost ovog znaka ne poznaje granice i veoma su nemilosrdni. Ukoliko ste prevarili Škorpiju, one vam to sigurno neće oprostiti. Njih ne interesuju detalji. Oni dele ljude na svoje i na strance, pa vrlo lako možete preći na listu stranaca. Za njih je sasvim normalno da varaju, ali ne i da budu prevareni. Duboko u sebi oni stalno strahuju da će biti prevareni, pa je ovo veoma bolna situacija za njih koja ne može biti zaboravljena.
Horoskopski znaci koji ne opraštaju prevaru: Lav Lavovi su definitivno od onih koji će vas napustiti čim saznaju da ste ih prevarili. Nikada se neće saznati okolnosti ko je u pravu, a ko nije. Oni jednostavno kupe stvari izdajnika i izbacuju ih kroz prozor. Osim toga, verovatno će vam već naći zamenu u vrlo kratkom roku. Ukoliko predstavnici ovog znaka smatraju da neko nije dovoljno vredan da bude deo njegovog života, to će tako i biti. Ipak, oni će u tome biti veoma kategorični. Možda će nastaviti da ležerno komuniciraju sa vama, ali nemojte misliti da je sve u redu. Nije ni blizu toga.
Ovan Ovnovi su još jedan znak koji neće oprostiti prevaru. Iako mnogi od njih tvrde da su u otvorenoj vezi, oni ne mogu da zaborave prevaru ni u kom momentu. Ukoliko se zaista zaljube, njima ne treba niko sa strane i očekivaće to isto zauzvrat. Ako prevarite Ovna, to će značiti da on nije dovoljno dobar za vas i tu nastaje glavni problem. Njima je neophodno da im se neko divi. Njihov bol će biti prekriven besom i mržnjom. A kada Ovan nekoga mrzi..Pa..Pripremite se na borbu.
fizkes/GettyImagesPlus


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.