Izvor: Luftika.rs, 11.Sep.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3 znaka kojima će do kraja godine biti vrlo „čupavo“

Poslednji kvartal godine za ova tri horoskopska znaka neće biti naročito blagorodan. Ovan, Škorpija i Ribe suočiće se sa mnogobrojnim neprijatnim izazovima u tri finalna meseca u godini.
Ovan Slavi u kojoj su Ovnovi uživali od početka godine, jer je 2018. startovala u njihovoj vladajućoj planeti Marsu, došao je kraj.
Tokom naredna četiri meseca Ovnovi će imati poteškoća da se fokusiraju i nedostajaće im energije.
Previše ste se istrošili u prethodnim mesecima, i >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sada ćete morati da radite “prekovremeno” kako biste održali ono što ste gradili do sada.
Škorpija Merkur će početkom novembra po treći put biti u retrogradnoj fazi ove godine, što će pogoditi sve vatrene znakove, a naročito Škorpije.
Moraćete da usporite, i da o svemu razmislite više puta pre nego što krenete u akciju.
Najveći uticaj retrogradni Merkur imaće na vaš društveni život i obrazovanje, kako se približava kraj godine.
Ribe Ova godina do sada je bila puna iskušenja za osobe rođene u znaku Riba, i tako će biti i do njenog kraja.
Bilo da su u pitanju porodični, poslovni ili emotivni odnosi, poslednja četiri meseca 2018. doneće Ribama brojne prepreke.
Bilo bi dobro da preispitate svoje želje i da se potrudite da sve loše ostavite u ovoj godini, kako bi vam naredna bila bolja.
U kojoj državi i gradu bi trebalo da živite prema Zodijaku
Izvor: Besno pile

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.