Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jun.2016, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 23. do 29. juna

Nedeljni horoskop za vas piše astrolog Vladimir Vlajić...

OVAN

Neko koga poznajete dolazi na poziciju iz koje bi mogao da vam pomogne. Jednostavno ćete se kretati u društvu ljudi na položaju ili onih koji su perspektivni. Udruživanje sa drugima vam je prioritet. Možete dosta toga da naučite od starijih ili iskusnijih kolega. Ne dozvolite da ponovite neku grešku jer za to možete biti kažnjeni. Isto tako povedite računa kome ćete šta pričati. Postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << potencijal da ćete od kraja nedelje uvećati svoje prihode. Emotivni susreti su vezani za mesta na koja volite da izlazite. Takođe i na poslovnom putu ili na putu ka poslu možete sasvim slučajno da sretnete nekoga ko će vas zaintrigirati. U prvi mah vam se može činiti da je potencijalni partner suviše hladan, ali će vas topli pristup te osobe vrlo brzo razoružati. Zauzeti mogu čak da uđu u poslove sa voljenom osobom.

BIK

Pratiće vas osećaj da gubite kontrolu nad mnogim stvarima. Nešto se komplikuje, ali je savet da ne reagujete brzo. Pustite da se stvari slegnu i da prođe malo vremena da bi mogli da sagledate celokupnu sliku. Ovo je naročito naglašeno kod onih koji rade u stranim firmama ili posluju sa strancima. Povedite računa i šta potpisujete pošto mogu nešto da vam podvale. Ako imate partnere u poslu ovo nije period da reorganizujete odnose i posao. Strpite se. Ovo vam je povoljan period da naplatite neka dugovanja. Nova poznanstva se dešavaju na mestima na kojima se osećate prijatno. Verovatno je osoba sa kojom stupate u kontakt nedavno prekinula neku vezu. Svakako vam neće biti dosadno. Vaš šarm je u prvom planu. Zauzete očekuje prijatna nedelja.

BLIZANCI

Vaše ambicije rastu u ovom periodu. Svakako će vaš entuzijazam biti najjači u slučaju da sada nešto počinjete. Ako osećate monotoniju u poslu koji dugo radite, ovo nije vreme da pravite drastične promene. Moguća vam je saradnja sa nekim iz kruga rođaka kao i iznenadno putovanje krajem nedelje. Ne nervirajte se oko stvari na koje ne možete da utičete. Ne ulažite novac tokom ove nedelje i budite posebno oprezni ako želite da kupite nekretninu. Platite neke zaostale račune. Emotivno će vas pokrenuti kontakt sa osobom iz prošlosti. U slučaju da ne odreagujete na interesovanje te osobe, svakako ćete tokom vikenda imati priliku za novo poznanstvo. Osoba koja se interesuje za vas je nekako reprezentativna.

RAK

Izvesne promene se naglašavaju kod većine u proteklih par nedelja. Tokom ove ili naredne nedelje će se prekinuti neka neizvesnost. To će dovesti do toga da će se i vaše finansije stabilizovati. Posao može da podrazumeva da ćete se više kretati ili putovati - bilo zarad posla ili do radnog mesta. Povedite računa sa kim se udružujete ili šta potpisujete. Mnogi će razmišljati o pokretanju privatnog biznisa, ali za sada samo sakupljajte informacije. Ne zapostavljajte porodicu i prijatelje zbog poslovnih obaveza. Inače vas ne drži mesto u ovom periodu. Zamerke voljene osobe su opravdane. Uključite partnera bar u deo aktivnosti da biste ga smirili. Možete sresti nekoga iz prošlosti. Strasti su jake, pa pazite šta radite. Slobodnim je ovo period u kome uživaju u svojoj slobodi.

LAV

Vreme je da se povučete i ne izlažete rizičnim ulaganjima. Koliko god da vas novac opterećuje, trenutnim promenama nećete ništa rešiti. Napeta vam je komunikacija sa saradnicima jer su svi u žurbi. Mislite na sebe i posvetite se nekim aktivnostima koje ste zapostavili. Možete obnoviti neke kontakte sa starim saradnicima. To se može početkom sledećeg meseca ispostaviti kao dobar potez. Kod slobodnih se jedno poznanstvo može pretvoriti u nešto više. Moguće je i obnavljanje nekog kontakta iz prošlosti. Iznenadićete se svojim reakcijama. Zauzeti imaju potrebu da pokažu svoja osećanja. Uživaćete u zajedničkim trenucima, ali pazite da ne preterate. Partner je već isplanirao neke obaveze. Prijalo bi vam zajedničko putovanje.

DEVICA

Okolnosti se menjaju i zahtevaju da se intelektualno angažujete. To vam neće pasti teško. Od četvrtka imate odlične ideje koje vrlo brzo možete da materijalizujete. Kod većine se finansijska situacija popravlja. Ipak, pazite kako baratate novcem. Svakako možete da računate na nečiju podršku. Pazite se mladih i preambicioznih osoba koje su sklone da vas dožive kao konkurenciju, pa i da vas sabotiraju. I u emotivnom delu vas očekuje gužva. Mešaju se stare ljubavi i nova poznanstva. Privlačite pogled i kreativnih i fizički privlačnih osoba. Jedino vam neće odgovarati što potencijalni partner suviše obraća pažnju na sitnice u trenucima kada vi želite potpuno da se opustite. Zauzetima je ovo period u kome dolazi do izvesnih kompromisa.

VAGA

Trebalo bi bolje da se organizujete da biste završili sve obaveze koje su pred vama. Vreme je da nešto menjate u svom pristupu. Može vam se iskomplikovati nešto ako sarađujete sa strancima. Budite mudri, ne ishitreni. Svakako je nešto počelo da se menja u vašem poslovnom okruženju, ali je to za sada samo na nivou priče. Dobijate na značaju. Povoljan vam je period ako se bavite privatnim poslom. U svakom trenutku usmeravajte se ka nekim konkretnim ciljevima jer ćete jedino tako prevazići ovaj nešto naporniji period za vas. Pojačavaju se vaši hedonistički porivi, naročito tokom vikenda. Privlačićete poglede jako interesantnih osoba. Bićete u iskušenju. Slobodni privlače pažnju jako posesivnih osoba. Nemojte da vas zavara fizički izgled osobe koja je preko puta vas.

ŠKORPIJA

Za vas je ovo period u kome treba da izbegavate nepotrebne rizike. Nađite se u aktivnostima gde se osećate sigurnim. Kreativni momenat je naglašen pa ćete uvoditi neke novine u poslovanju. Finansije se popravljaju. Uspeh je naviše vezan za one koji rade sa ljudima ili se bave trgovinom. Izbegavajte poslove sa rođacima i pazite za koje prijatelje ćete se žrtvovati u ovom periodu. Interesantna poznanstva su vezana za vaše radno mesto. Može vas zainteresovati zauzeta osoba ili neko ko živi u drugom mestu. Osoba iz prošlosti može da počne da vas proganja, ali vi imate taktiku u tom slučaju. Uživate u flertu i pažnji koju dobijate od suprotnog pola, bez obzira da li ste zainteresovani ili ne. Zauzeti mogu da budu fizički odvojeni od voljene osobe. Ipak povedite računa u komunikaciji pošto su moguća nerazumevanja.

STRELAC

Nakon perioda u kome ste bili nekako učaureni, pojavljuju se neki novi izazovi. Saradnici vas mogu optužiti da ste nepažljivi ili nadobudni, a vi ste u stvari zamišljeni. Povedite računa o tim sitnicama. Budite oprezni u finansijskim transakcijama i ne savetuje vam se uzimanje većih pozajmica ili kredita. Neki planirani put možete da odložite. Svakako vam neće biti loše jer ubrzo stvari dolaze na svoje mesto. Emotivni deo je tokom čitavog perioda u oscilacijama. A vi baš i niste znak koji priželjkuje toliko uzbuđenja. Možete preko prijatelja ili u društvu prijatelja upoznati nekoga ko bi održao vašu pažnji. Ipak neko želi da vas fascinira, pa preuveličava svoju priču i laskanje. Zauzeti imaju više romantičnijih trenutaka sa partnerom. Samo ne dozvolite da se treće osobe mešaju u vaš odnos.

JARAC

Jednostavno uspevate da šarmirate i manipulišete ljudima na poslovnoj sceni. Posrednički odnosi će vam jednostavno ići od ruke. Krajem nedelje imate neočekivane poslovne ponude. Nećete imati mnogo vremena da odreagujete. Iskoristite mogućnosti koje vam se nude. Ovo može biti vezano za ljude iz drugih mesta ili strance. U ovom periodu ne pokrećite samostalni biznis i ne ulažite novac. Vreme je da drugi rade za vas. Potpuno ste subjektivni kada je u pitanju ljubav. Slobodni pošto-poto žele da uđu u vezu sa osobom koja im na neki način nije adekvatna. Ukazaće vam se i neke prilike da preko posla upoznate nekog interesantnog. Zauzeti se bore sa većim uticajem partnera u odnosu. Voljena osoba ima svoje strahove koji su trenutno jaki. Samo saslušajte i trudite se da ne kritikujete mnogo - proći će.

VODOLIJA

I dajete i dobijate dobre savete tokom ovog perioda. Prosperitet je verovatan kod većine. Povoljan je period naročito ako poslujete sa strancima ili radite u nekim većim kolektivima, gde ćete jednostavno odskočiti. Vaše kreativne ideje i predlozi naići će na odobravanje saradnika. Može vam se ponuditi projekat na kojem možete dobro da zaradite ili honoraran posao. Taman kada ste mislili da ste zaboravili na jednu osobu i da je vreme da krenete dalje, ponovo se vraća u vaš život. Vreme je da izdefinišete taj odnos i postavite ga na svoje mesto. Ako želite nešto novo, to će verovatno biti neko ko mnogo putuje ili trenutno radi na nekom usavršavanju. Zauzeti se bore sa dvojnim osećajima – željom za pažnjom partnera i potrebom da budu slobodni.

RIBE

Iznenadne dobre poslovne prilike kao da vas čekaju na svakom koraku tokom ove nedelje. Povoljni su vam kontakti sa osobama na položaju, a možete nešto rešiti i preko privatnih kontakata. Suzbijte impulsivnost i koristite sve svoje resurse. Možda nećete odmah videti perspektivu nekih poslova koje počinjete, ali će oni svakako da se isplate. Nije vam povoljan period za kupovinu automobila. Povedite više računa o papirologiji i onome šta potpisujete. Svakako vam je ovo i emotivno povoljan period. Novih poznanstava i flertova neće nedostajati. Opet, teško da ćete se odlučiti za ulazak u dugotrajnu vezu. Kraj nedelje vam donosi dosta strasti. Nećete vi birati, ali svakako onaj ko vas bude odabrao će biti veoma šarmantan. Zauzetima je ovo period u kome mogu da se odalje. Partner suviše radi ili misli o novcu. Ali uz to može i da reši nekakav problem koji vas je opterećivao, a vezan je na neki način za finansije.
Pogledaj vesti o: Horoskop za jun

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.