Horoskop i Diznijeve princeze

Izvor: 011vodič.com, 10.Feb.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop i Diznijeve princeze

Mnogim ljudima je zabavno da osobine svojih prijatelja pripisuju horoskopskom znaku u kom su rođeni. Nisu izuzetak ni Diznijeve princeze. Pogledajte ko je slobodnog duha, kreativan, iskren, prava Vaga.
Vaga je okrenuta ka ljubavi, baš kao Meg, koja nema nikakav problem da Herkulu otvoreno kaže kako stvari stoje.
Ona ga voli svim srcem i čini iskrene napore  da održi njihovu vezu. Sve će uraditi za voljenu osobu, čak je spremna i život da da! Ali, ne zaljubljuje se brzo, prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mora da se uveri da je ta osoba dovoljno dobra za nju.
Takođe, ona je slobodnog duha, spremna na kompromise.
Nosi roze i ljubičasto, boje koje su karakteristične za Vagu.

Saznajte koja Diznijeva princeza ima karakteristike osoba rođenih u znaku Ovna, koja u znaku Bika, Blizanaca, Raka, Lava i Device.
The post Horoskop i Diznijeve princeze appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vaga

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.