Horoskop za četvrtak: Ovnovi da OBRATE PAŽNJU na kolena, Device da odrede PRIORITETE, a Ribe da smanje očekivanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 08:54

Horoskop za četvrtak: Ovnovi da OBRATE PAŽNJU na kolena, Device da odrede PRIORITETE, a Ribe da smanje očekivanja

Saznajte šta astrolozi predviđaju za vaš znak.

Horoskop za četvrtak je spreman, pogledajte šta predviđa za vaš znak.

OVAN

Posao: Stvari idu svojim tokom, i većina Ovnova krupnim koracima ide ka profesionalnim ciljevima. Potrudite se da obuzdate svoje nestrpljenje.

Ljubav: Ukoliko ste nedavno ostvarili bliski kontakt sa novom osobom na svom ljubavnom putu, danas imate povoljne aspekte da napravite još jedan korak ka zbližavanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Zdravlje: Kolena vam mogu zadavati manje probleme.

BIK

Posao: Suštinski ništa novo na poslovnom planu danas ne čeka tipične Bikove. U nešto sporijem ritmu, ali sigurno realizujete svoje profesionalne obaveze.

Ljubav: Povoljni astrološki aspekti pratiće vas tokom celog dana, pre svega ako ste namerili da uživate u zajedničkim trenucima sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguće sitne reumatske tegobe.

BLIZANCI

Posao: Iako su Blizanci već nekoliko puta prevrteli po svojoj glavi sijaset novih poslovnih ideja, nije na odmet da to uradite makar još jednom, ali polako.

Ljubav: Najvažnije karike vašeg već postojećeg partnerskog odnosa trebalo bi da su na zadovoljavajućem nivou, a vi se potrudite da tako i ostane.

Zdravlje: Obratite pažnju na osetljivost kardiovaskularnog sistema.

RAK

Posao: Miran i relativno stabilan radni dan očekuje najtipičnije Rakove. Iako nema naznaka većih problema, previše brinete o delovima posla koji ne zavise od vas.

Ljubav: Možda ne bi bilo loše da neko umesto vas ispravi brljotinu i nesporazum koji je nastao u ljubavnim relacijama. Ipak, to morate vi da uradite.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

LAV

Posao: Vredan rad i dobri rezultati iz prethodnog perioda danas bi Jarčevi mogli da valorizuju, čak uspešnije nego što su priželjkivali.

Ljubav: Imaćete solidne uslove da isterate nekoliko nedoumica na čistaci konačno shvatite da je sve među vama  u redu.

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska zahteva odgovarajući tretman.

DEVICA

Posao: Danas većina osoba rođenih u znaku Device neće imati dovoljno energije da se bavi paralelnim aktivnostima, pa je ključno da odredite i poštujete prioritete.

Ljubav: Prioriteti su bitni i u sferi ljubavi, pa ukoliko imate više nedoumica u vezi drage osobe, iskoristite ovaj dan da te dileme svedete na najmanju moguću meru.

Zdravlje: Hronične tegobe.

VAGA

Posao: Jedan prosečan radni dan nalazi se pred većinom Vaga. Međutim, i to bi valjalo konkretnim poslovnim rezultatima potvrditi na delu.

Ljubav:  Ništa novo i bitno nije realno danas da očekujete na polju ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

Posao: Iako ćete možda morati neke stvari da ponavljate ili ispravljate greške, sve u svemu uspećete da adekvatno odgovorite na sve izazove koji vas očekuju.

Ljubav: Razmislite i dobro proverite validnost informacija koje vas muče, ali je najbitnije da danas ništa ne prihvatate previše lično i ne budete na kraj srca.

Zdravlje: Vrlo dobro.

STRELAC

Posao: Kontra ritam pratiće Strelčeve tokom većeg dela ovog radnog dana. Dosta energije i truda, a rezultati  ni približno očekivanom.

Ljubav: Deo vremena i energije trebaće vam za bar jedan lep susret i događaj u sferi ljubavi, koji bi mogao da preraste u nešto značajnije od očekivanog.

Zdravlje: Psihofizički umor.

JARAC

Posao: Svoje profesionalne obaveze tokom ovog radnog dana Jarčevi  će realizovati sa zadovoljavajućim uspehom, mada nešto teže od očekivanog.

Ljubav: Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, a najbolje bi bilo da pripremite lepo iznenađenje za voljenu osobu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

VODOLIJA

Posao: Nije loš radni dan za većinu Vodolija naročito ako su namerili da se pozabave manjom reorganizacijom sopstvenog odnosa prema poslu i obavezama.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavnih odnosa, od vas se danas očekuje da pojačate angažovanje i preuzmete inicijativu u rešavanju nesporazuma sa dragom osobom.

Zdravlje: Potrudite se da ublažite opterećenje kičmenog stuba.

RIBE

Posao: Nema ni jednog razloga da tokom ovog dana budete profesionalno pasivni i nepotrebno skromni kada su pitanju vaše znanje i veštine.  Očekuju vas neke povoljne informacije.

Ljubav: Za lagane priče i bar jedno novo poznanstvo u sferi ljubavi Ribe danas imaju vrlo dobre aspekte. Nemojte samo previše očekivati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Srbija Danas/astroputnik
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.