DNEVNI HOROSKOP ZA 21.10.2020: Ribe očekuje ljubavni ROLERKOSTER, Lava će obradovati priliv novca

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 05:24

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.10.2020: Ribe očekuje ljubavni ROLERKOSTER, Lava će obradovati priliv novca

Za mnoge će to biti jedan uzbudljiv dan.

OVAN:

Počećete da privlačite nove ljude, koji će proširiti vaše horizonte i produbiti vaš lični i poslovni razvoj.

BIK:

Došlo je vaših pet minuta. Postoji mogućnost da vaše mišljenje čuje veliki broj ljudi, možda čak i na televiziji.

BLIZANCI:

Ukoliko ste planirali da sklapate neke dogovore, najbolje bi bilo da sačekate do idućeg meseca. Pregovori će možda dobro proći, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali nemojte ništa još uvek potpisivati.

RAK:

Možda ćete morati da odate tajnu, koja vam je rečena u striktnom poverenju. Iako je tako, nemojte se brinuti, u ovom slučaju radite ono što je najbolje za tu osobu.

LAV:

Finansije vam napokon idu od ruke. Samo je pitanje vremena kada ćete sklopiti posao koji će vam doneti nadoknadu koju priželjkujete.

DEVICA:

Dugo ste se suzdržavali, vreme je da se suočite sa stvarima koje vam donose nemir. Prijatelj će vas povrediti, ali će iskupljenje vrlo brzo uslediti.

VAGA:

Dobrih vesti nema za slobodne Vage. Iako ćete imati mnogo ponuda, nijedna neće biti dovoljno dobra da biste se zainteresovali za nju. Budite strpljive, vaše vreme uskoro dolazi.

ŠKORPIJA:

Vreme je da počnete da se bavite humanitarnim radom. Dugo ste se skrivali iza hladne maske, pokažite vaše pravo lice i mnoge ljude ćete učiniti srećnim.

STRELAC:

Vreme je da tražite povišicu. Poslodavac će saslušati sve što imate da kažete, a vaš zasluženi bonus uskoro dolazi.

JARAC:

Fokusirani ste na dugoročne projekte. Iako mnogi ne veruju u vas, nemojte se obazirati. Znate zašto radite to što radite i to je najbitnije.

VODOLIJA:

Ne plašite se nepoznatog. Ukoliko imate posao koji do sada niste radili ili projekat koji zahteva dodatna znanja, ne brinite - rešićete to i bolje od očekivanog.

RIBE:

Danas kiša, sutra sunce - isto kao i vaš ljubavni život. Takav rolerkoster ćete najverovatnije imati do kraja novembra, kada vas očekuje veoma mirna luka.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.