Nedeljni horoskop od 11. 5. do 17. 5.

Izvor: 011vodič.com, 10.Maj.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 11. 5. do 17. 5.

Nedeljni horoskop od 11. 5. do 17. 5.
Ovan
Sredite dom, promenite neke sitnice. Potrudite se da ne kupujete automobil ili delove za auto ove nedelje kao ni telefon, tehniku. Sa partnerom provedite više vremena kod kuće, prijaće Vam ta atmosfera. Slobodni ne bi trebalo da se vraćaju u prošlost, jer davanje druge šanse nekom nije pametno, iako ste željni pažnje i ljubavi u ovom periodu.
Bik

Postoji mogućnost da idete na kraći put. Dajte >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sve od sebe da to i uradite. Zauzeti bi trebalo da više vremena provode sa partnerom. Slobodni očekuju poziv od neke slatkorečive osobe, ali ipak pustite da sve ide svojim tokom. Mogući su manji novčani izdaci. Izbegavajte saradnju sa muškarcima ove nedelje.

Blizanci

Komunikativni ste isto kao i prošle nedelje. Imate osećaj da Vam sve ide od ruke. Konačno ćete biti zadovoljni i prilivom novca. Očekujte pomoć od mlađe ženske osobe na poslu. Muškarci Vam mogu praviti probleme. Najbolje bi bilo da radite samo ono što možete, da se ne preforsirate. Dobra je nedelja za izlaske i flert, a zauzeti mogu ići na večeru sa partnerom ili mu  spremiti omiljeno jelo.

Rak

Romantični ste i dobro raspoloženi. Lepo se osećate i dobijate komplimente sa svih strana. Smanjite unos slatkiša, a povećajte unos tečnosti. Pokušajte da se, i pored dobrog raspoloženja, ipak posvetite povremeno poslu, pošto ćete kasnije imati probleme ako zabušavate. Proverite da li ste platili sve račune i pazite šta potpisujete. Nemojte davati svakom broj telefona, budite malo diskretniji ove nedelje.

Lav

Slobodni, postoji mogućnost započinjanja tajne veze ili će Vam probleme praviti neka osoba iz prošlosti. Ne obraćajte previše pažnje na to. Zauzeti će biti romantičniji više nego ikad i zadovoljni svojim odnosom. Nađite ipak vreme za druge ljude. Na poslu je dosta dobra situacija, sve ide sporo, ali na bolje.

Devica

Dobra nedelja za druženje sa prijateljima i upoznavanje novih ljudi. Možda ćete saznati da se dopadate nekoj osobi koja Vam je bliska ili koju poznajete. Zauzeti treba da nađu više vremena za druge, a ne samo za partnera. Mogući su problemi na poslu i nesporazumi. Tokom vikenda odmarajte više.

Vaga

Ova nedelja je sjajna za posao. Baš ste posvećeni. Dajte sve od sebe da se ne nervirate oko nekih ženskih osoba na radnom mestu. Potrebno je da se bolje organizujete i da ne uključujete osećanja u posao. Mogući su iznenadni troškovi u kući. Vozite pažljivo ako ste vozač, ako ste pešak pazite malo više u saobraćaju.




Škorpija

Dobro se osećate, konačno. Nervoza jenjava, samo ste malo umorni. Dajte sve od sebe da sve radite na vreme. Mogući su problemi krajem nedelje ako se ne ubrzate. Jako je važno da se u vezi opustite i da ne prenosite atmosferu sa posla na vezu, jer može doći do rasprava. Pazite kome šta pričate, možete slučajno reći nešto pogrešno što će zvučati kao uvreda. Možete upoznati neku osobu na putu, a ako ste slobodni idite tokom vikenda negde sa partnerom.

Strelac

Ove nedelje je partner dobro raspoložen, spreman je da pomogne, da Vas posavetuje, da popričate. Nervozni ste zbog novčane situacije i to Vas jako muči. Najbolje bi bilo da prištedite novac, ali opet, ako biste više radili, ne biste bili nervozni. Nadređeni Vam je jako naklonjen na poslu, pa možete očekivati makar pohvalu, ako ne i napredak. Budite odgovorni i temeljni.

Jarac

Romantični ste i odlično raspoloženi ove nedelje. Skloni ste flertu, a ako ste u vezi, možete uživati u dobro provedenom vremenu sa partnerom. Drugi ljudi Vam izlaze u susret i prijatni su prema Vama. Na poslu morate da radite sve iz delova da biste stigli da završite obaveze. Pazite gde šta ostavljate i ne poveravajte se kolegama, nikad ne znate kako ko može da protumači nešto. Mogući su nesporazumi.

Vodolija

Možete biti optimistični, jer će Vam svi izaći u susret što se tiče posla. Dajte sve od sebe da napravite kompromis sa drugima. Očekujte pomoć od ženske osobe. Popričajte sa partnerom i raspravite nesuglasice. Slobodni mogu očekivati novo poznanstvo preko prijatelja.

Ribe

Bićete romantičniji nego inače. Imate osećaj da je sve pod kontrolom, izuzev manje nervoze početkom nedelje. Ako ste u vezi, partner Vam ugađa i zadovoljni ste. Slobodni, možete upoznati neku osobu koja će Vas privući. Skloni ste flertu. Povoljna nedelja za poslovne sastanke.
The post Nedeljni horoskop od 11. 5. do 17. 5. appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 11. 5. 2015.

Izvor: 011vodič.com, 11.Maj.2015, 00:15

Dnevni horoskop za 11. 5. 2015.. Ovan. Ovog ponedeljka nećete imati dovoljno energije za sve što treba da odradite. Nećete biti dobro raspoloženi, ali pokušajte da to ne pokazujete drugima. Manje pričajte, gledajte sebe.. Bik. Odličan dan za druženje. Dajte sve od sebe da se vidite sa dragim...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.