Izvor: Piplmetar.rs, 27.Avg.2023, 00:30

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi će želeti promene, Jarčevima se popravljaju finansije

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

Foto: Unsplash


Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.
Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.
Ovan Posao: Ove nedelje vam je akcenat na sklapanju važnih saradnji. Diplomatski ćete odreagovati. Sva energija vam je usmerena ka svakodnevici i poslu. Menjali biste nešto, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nije vreme za to. Ne brzajte.
Ljubav: Na emotivnom polju želite sve ili ništa. Budite strpljivi i sve će biti kako treba. Ako ste u vezi, partner može biti nervozan, zato mu budite podrška.
Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju može vam biti osetljiv stomak.
Bik Posao: Može doći do pada energije. Morate biti istrajni u svojim ciljevima. Na trenutke mogu se javiti blokade, a ubrzo vam predstoji uspeh. Obratite pažnju na potrošnju novca.
Ljubav: Na emotivnom planu svima koji nisu u vezi javiće se mogućnost da vam se neko iz vašeg bližeg okruženja dopadne. Zauzeti, ako je bilo problema u odnosu, situacija se popravlja.
Zdravlje: Moguću problemi sa digestivnim traktom.
Blizanci Posao: Puni ste energije i bićete aktivni ove nedelje. Svi koji se bave privatnim poslom ili radom od kuće mogu imati manjih poteškoća u komunikaciji sa saradnicima. Ostali, nije vreme za promene. Finansije su vam dobre.
Ljubav: Kada su emocije u pitanju, slobodni se mogu zaljubiti, ali i biti u nedoumici između dve osobe. Odabraćete pravu osobu za vas.
Zdravlje: Možete biti podložni alergijama i virusnim infekcijama.
Foto: Unsplashed


Rak Posao: Vraća vam se koncentracija, bićete fokusirani i zadovoljni svojim radom. Možda ćete poželeti da menjate nešto, ali nije trenutak za to.
Ljubav: Na emotivnom polju slobodni mogu očekivati poneki flert, ali ne i ulazak u ozbiljnu vezu.
Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju, mogući su problemi sa koštanim sistemom.
Lav Posao: Odlična nedelja, budi vam se pokretačka snaga, vi ćete dosta pozitivnije sagledavati trenutne okolnosti. Kada su finansije u pitanju, konačno možete malo da odahnete.
Ljubav: I na emotivnom polju će se mnoge stvari iskristalisati. Slobodnima sledi moguća pojava partnera na kraćem putu, preko prijatelja ili na poslu. Zauzeti imaju odličan odnos sa partnerom.
Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju može doći do naglih promena u raspoloženju.
Devica Posao: Sunce je vašem znaku, vraća vam se vitalnost i energija na poslovnom planu. Predstoje vam zadovoljstva, ali kao i za mnoge, i za vas nije vreme za nove poduhvate. Možda se vratite na stare poslove, a svi koji sarađuju sa inostranstvom mogu očekivati prosperitet.
Ljubav: U ovoj nedelji neće vam biti fokus na emocijama, želećete na trenutak da se osamite. Zauzeti, mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom koja živi dalje od vas.
Zdravlje: Osetljiv želudac.


Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.