Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Maj.2013, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavni horoskop za 28. maj

Bikovi imaju puno toga na svojoj strani, Rakovi su zatvoreni u sebe, dok su Vage ljute na one koji ih ne tretiraju sa dovoljno poštovanja OVAN Ako vaš posao podrazumijeva kontakte sa jednim Blizancem, vjerovatno nećete uspjeti da mu odolite pošto je Merkur u ovom komunikativnom znaku. Nemojte ga kritikovati ako želite da ga osvojite. Drugi potencijalni kandidat za vaše srce je jedan zemljani znak i to je Bik, sa kojim inače teško da imate dodirnih tačaka, osim u ovom periodu. BIK Iako vas pozicija Marsa iritira sa posljednjih stepeni vašeg znaka, mnogo toga je na vašoj strani Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/seks-i-veze/ljubavni-horoskop-za-28.-maj.html)
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubavni horoskop za 29. maj

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Maj.2013, 01:27

Jedan od boljih dana za izlaske za Lavove. Vagama mnogo toga ide u prilog. Ribe se trude da budu tolerantne Ovan Ne bi trebalo da se previše dvoumite ako ste mladi, dopada vam se jedan Lav, Blizanci ili Vodolija. Neko je spreman da sa vama započne vezu i vjerovatno će se potruditi da vas šarmira....

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.