Ljubavni horoskop od 1. do 8. oktobra

Izvor: Press, 01.Okt.2018, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavni horoskop od 1. do 8. oktobra

Ljubavni horoskop.
Foto:novostitop
Ovan Ako ste u vezi:  Bićete puni inicijative i stalno u pokretu, čime ćete pozitivno uticati na vašeg bračnog ili emotivnog partnera. Umećete da u vašu vezu unesete dinamiku i da ispunite svaki zajednički trenutak. Vaši predlozi će većinom biti prihvaćeni sa oduševljenjem. Vaš partner će vam se prepuštati >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i dopuštaće vam da predvodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali budite pažljivi da ne preterate u inicijativi. Dopustite vašem partneru da povremeno preuzima vođstvo, predlaže zajedničke trenutke, vodi glavu reč. Ako budete nastojali da se bude po vašem, doći će do neprijatne svađe.
Ako ste slobodni: Počećete da privlačite osobe suprotnog pola poput magneta. Delovaćete izuzetno harizmatično, što će povećati vašu popularnost i doneti vam brojne šanse za ulazak u novu emotivnu vezu. Kako će i vaša strastvenost biti pojačana, moguće je da vam se dogodi i nekoliko prolaznih avantura pre nego što se odlučite za osobu sa kojom biste započeli ozbiljnu vezu. Čuvajte se pojačanih strasti, jer biste mogli da se zaljubite u osobu sa kojom nećete imati sreće u ljubavi.




Bik Kvalitet vaše veze mnogo zavisi od komunikacije i načina ophođenja prema partneru. Ukoliko uspostavite dobru komunikaciju među sobom, za šta imate dobru podlogu, onda ćete uživati u jednoj lepoj i harmoničnoj vezi, punoj ljubavi, razumevanja i nežnosti. Takva veza će vam veoma prijati i bićete motivisani za sve ostalo na pravi način. Međutim, ukoliko komunikacija ne bude na zavidnom nivou, onda se prvo zapitajte da li je to zbog vaših stalnih kritikovanja i pronalaženja zamerki ili je možda razlog neki drugi. Partner će biti tu za vas u svakom trenutku, bitno je samo da mu priđete na pravi način. I pored svega, ipak ovaj period donosi ljubav i razumevanje, što će goditi slobodnim pripadnicima ovog znaka, jer će tako upoznati jednu interesantnu osobu, a to se poznanstvo može pretvoriti i u vezu.






Blizanci Čeka vas burna nedelja, kada će mnogi od vas rešavati probleme u svojoj vezi. Doneli ste odluku, koja će za neke od vas značiti raskid, a može se desiti i da vi budete ostavljeni. Ovo neće proći bez nervoze i napetosti, a naročito dramatični su utorak i dani vikenda. U slučaju da ste slobodni, prva polovina nedelje vam može doneti početak nove veze, možda sa nekim koga već znate ili ste ga upoznali preko prijatelja.






Rak U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate različite zahteve. Čini Vam se da partner nema uvek dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, te neki učestali konflikti dodatno utiču na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje, na takav način pokušavate da se oslobodite od negativne tenzije. Ali impulsivna reakcija ili veliki izlivi emocija, mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite u nekim spoljašnjim zabavama ili u alternativnom društvu. Ako ste mladi ili slobodni, u periodu od 11. februara, očekuju Vas novi susreti i različiti pozivi. Ipak, više ste zainteresovani za neformalne kontakte nego za emotivno vezivanje. Ljubavna romansa ponekad može biti i vrlo čudna, ali bez iskrene razmene osećanja ona gubi svoju pravu vrednost i smisao.






Lav Osećate unutrašnji nemir i potrebu za intenzivnom razmenom nežnosti. Stalo Vam je da aktivno učestvujete u različitim dogadjajima, ali na takav način uvećavate svoje emotivne dileme. Nemojte dozvoliti da neko remeti Vaš svet intime ili da komplikuje Vaš odnos sa voljenom osobom. Između Vas i voljene osobe postoje razni nesporazumi, ali oni mogu da se prevaziđu uz dobru volju. Umesto uobičajene rasprave, iznenadite svog partnera novom ulogom i pozivom na ljubavni dijalog. Pokažite svoje iskrene namere i budite neodoljivi pred osobom koja zaslužuje Vašu pažnju. U zavisnosti od emotivne situacije u kojoj se nalazite upotrebite poznatu »ljubavnu formulu«.






Devica Ovaj period vam donosi dosta nežnosti i ljubavi, što će vam naravno prijati. Bićete smirene i vedre naravi i raspoloženja, što će povoljno uticati na polju ljubavi. Želećete da budete što više u prisustvu partnera, prijaće vamromantika i razmene nežnosti. Međutim, ukoliko vaš partner bude pod stresom, nervozom i tenzijom, dovešće do distance koja će osetno “ohladiti” vašu vezu. Pokušajte da ga razumete tako što ćete se postaviti na njegovo mesto i vratite sve na staro stanje. Ovo je period koji će zbog lepog raspoloženja i ljubavi koju osećati doneti veoma zanimljiv i više nego zadovoljavajući seksualni život. Slobodnim osobama ovaj period donosi verovatno simpatije i možda vezu. Novi parner će vas možda razočarati nekim svojim postupcima i načinom iskazivanja emocija, pa će i vaša osećanja biti povređena. Ali, nemojte naglo reagovati, jer je moguće da se tako osećatie i zbog toga što ćete biti lako ranjivi u periodu koji dolazi.






Vaga Pred vama su dani bogati ljubavnim iskustvima koje će za vas biti prijatna. Oni koji su još sami neka se svakako doteraju i izađu među ljude jer su šanse da nađu i dožive ljubav zaista povećane. Oni u vezama biće sasvim zadovoljni.






Škorpion Delujete zadovoljno pred svojom okolinom, ali u momentima i vrlo zagonetno. Ne pričate glasno o svojim ljubavnim namerama ili o planovima koje imate. Pokušavate da predvidite nečiju reakciju, ali spontanost u izražavanju osećanja deluje pozitivno na Vaš odnos sa bliskom osobom. Učinite sve što je moguće u skladu sa zajedničkim potrebama, da ulepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da delujete zanosno i privlačno u različitim prilikama. Osećanja Vas navode na lepe misli i na dobar izbor. Ponekad »male varnice« imaju snažan i pozitivan uticaj, ako Vaša osećanja i potrebe nailaze na dobar prijem kod bliske osobe. Vaš odnos podseća na »ljubavnu igru«, koja deluje vrlo inspirativno i zabavno. Voljena osoba može da ispuni Vaša očekivanja, nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću.






Strelac Početak ovog perioda je poprilično jednoličan. Nedostatak vremena i puno obaveza uticaće na vaš ljubavni život. U najboljem scenariju radite zajedno sa voljenom osobom (posao, obuka) ili zajedno ulažete napor za ostvarenje zajedničkih ciljeva. Postoji mogućnost i za romansu na poslu ili romansu koja ima veze sa poslom. U drugom delu ovog perioda situacija se drastično menja. Odnos sa voljenom osobom postaje nežniji, ispunjeniji i pun razumevanja. Bićete emotivno otvoreniji za druge i za one koji nisu u vezi otvaraju se nove mogućnosti za ulazak u novu ljubavnu vezu.






Jarac U skladu sa svojom pozitivnom orijentacijom delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, tražite dobru priliku da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Prvi utisak, dosta govori o Vašem raspoloženju i namerama. Povremeno delujete kao Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite da se opterećujete emotivnim vezivanjem i smišljate razne izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u nekim delikatnim situacijama. Ipak, neko u Vama pokreće topla osećanja i navodi Vas na zajedničke planove. Imponuje Vam saznanje da se nalazite na »meti« radoznalih pogleda ili u sferi nečijeg interesovanja, slobodno izrazite svoja osećanja i emotivne namere. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću, a odnos sa bliskom osobom najviše utiče na Vaš dobar izgled, unutrašnji sjaj i samopouzdanje koje osećate.






Vodolija Ako ste u vezi: Vaš bračni ili emotivni partner i vi imaćete mnogo ideja i predloga o tome kako biste mogli da poboljšate vaš zajednički život i unapredite vašu emotivnu vezu. Prijaće vam razgovori o raznim temama koje ćete voditi svakoga dana kad god budete u mogućnosti. To će vam pomoći da se lakše organizujete oko zajedničkih planova, a biće vam i zabavno. Prijaće vam zajednički izlasci, kako u restorane i kafiće, tako i na zajednička mesta na koja volite da idete, organizovaćete izlete na razn mesta, gde god budete mogli da se izdvojite iz gužve i gde možete da provedete vreme nasamo sa voljenom osobom.
Ako ste slobodni: Imaćete dobar nastup pred osobom koja vam se dopada i uspećete da privučete njenu pažnju. Potrudićete se da se prethodno dobro informišete o tome šta vašu simpatiju zanima, šta voli, za kakve se tipove interesuje i predstavićete joj se upravo kao neko koga zamišlja kao idealnu osobu. Pazite da ne preterate, jer ako se budete previše pretvarali da jeste ono što miste, doživećete neslavni kraj. Ako budete mudri i šarmantni, uspećete da je dobijete i uđete u novu vezu. Nešto starije osobe će biti strastvene i pune samopouzdanja. Neće oklevati da osobi koja im se dopada priđu direktno i sa reči pređu na dela. Faktor iznenađenja će im pomoći da postignu uspeh. Dalje već moraju da se dokažu.






Ribe Pred vam je period prepun ljubavi i strasti. Očekujte romansu i rasplamsavanje senzualnosti, flertove, ljubavne poglede i praćenja. Imate priliku da upoznate novu ljubav. Zapravo, možete svašta da očekujete. Pripazite, nemojte potrošiti previše na izlaske, osvajanje i zabavu. Ljubav i novac ne idu zajedno u ovom periodu. Ako ste u ozbiljnoj vezi i sigurni ste da je to ono što želite, izbegavajte upuštanje u ljubavne igrice sa strane! 




Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.