Horoskop: Šta nervira, a šta usrećuje vaš znak?

Izvor: 24sata, 05.Sep.2014, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop: Šta nervira, a šta usrećuje vaš znak?

Dok neki ljudi ne reaguju na zajedljive komentare, drugi se upinju da isprave svaku nepravdu na svetu, pojedini mrze kašnjenje, drugi ogovaranje. Otkrijte kakav je vaš horoskopski znak.

OVAN

Dovoljno je da kažete da će nešto biti urađeno kasnije nego što je to Ovan očekivao i da iznervirate ovaj znak. Ili ako mu kažete da nešto ne zna.

Ako hoćete da oraspoložite Ovna, potrudite se da mu laskate kako je on najbolji.

BIK >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata <<

Kažite Biku da vas ne zanima šta radi, to će odmah protumačiti kao da vam nije stalo do njega ili nje. Takođe, recite Biku da ne jede toliko slatkiša, da se ponaša preterano hedonistički i imaćete isti efekat.

Ako hoćete da oraspoložite Bika, pohvalite njegov ili njen izgled. Takođe, pohvalite i trud te osobe, recite joj da je vredna.

BLIZANCI

Ako hoćete da iznervirate ovaj znak, dovoljno je da mu kažete da ne ogovara ljude. Takođe, recite Blizancu da i nije baš najpametniji na svetu, da mu ništa ne vrede sve pročitane knjige.

Ako hoćete da oraspoložite Blizance, odvedite ih na "trač partiju".

RAK

Ako želite da iznervirate ovaj znak, kažite: "Nije dobro što si toliko vezana za porodicu" ili "Trebalo bi da budeš tolerantniji prema drugima”. Ako želite da oraspoložite Raka, idite u njegovo “gnezdo”, divite se kako je tamo sve lepo, ali ne menjajte previše njegove aktivnosti ili ustaljeni tok stvari.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.