Dnevni horoskop za 9. jun 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 08.Jun.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 9. jun 2016. godine

Ovan uživa u hobiju, Bik dominira, Blizanci padaju na uspeh, Rak i Lav odlično sarađuju, Devica zaljubljena u Škorpiju, Vaga je srećne ruke, Strelcu treba odmor, Jarac srećan, Vodolija iscrpljena, a Ribe mogu lepo da zarade. Ovo je današnji horoskop za danas 09.06.2016. godine.
OVAN Posao: Ukoliko volite svoj hobi sa njim ćete nastaviti akciju u kojoj ćete moći dodatno da zaradite. Niste nikome imali to da predočite, ali vreme pred vama je odlična solucija koja vam se može >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << isplatiti, jer imate šta da pokažete kroz rad od ranije.
Ljubav: Ukoliko ste muškog pola, očekujete solidnu priliku na polju emocija sa starijom ženskom osobom. Volite da ugađate svom partneru kada god vam se pruži prilika.
Zdravlje: Pokušavate da se rekreirate.
BIK Posao: Aspekti na nebu su odlični za one koji imaju aktivno polje privatnog biznisa. Došlo je vaših pet minuta i ne morate da se dvoumite oko novih poteza na koje je došao red trenutno. Volite da dominirate u svom ambijentu, pa se uviđa i doza egocentrizma.
Ljubav: Oni koji su rođeni u trećoj dekadi mogu imati loše raspoloženje kada su muško – ženske teme u pitanju. Ne očajavajte zbog lošeg ambijenta.
Zdravlje: Kardiovaskularni problemi.
Pixabay.com BLIZANCI Posao: Volite ponekad da se osamljujete i da osećate veliki umor. Budite spokojni kada je poslovna strana u pitanju ukoliko imate pored sebe dugogodišnjeg poslovnog partnera. Imaćete priliku da se samostalno izjasnite o daljem toku  događaja.
Ljubav: Privlače vas partneri koji su dosta uspešniji od vas. Imponuju vam takve osobe. Volećete da proširite krug prijatelja.
Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.
RAK Posao: Vaša finansijska situacija je zadovoljavajuća danas. Morate da se angažujete dodatno u onome što ste trenutno angažovani. Jedan Lav bi mogao da vam bude od koristi ovaj put i da vam pomogne u komunikaciji sa poslovnim partnerima.
Ljubav: Možda se neko od vaših prijatelja ne složi oko vašeg izbora partnera ovaj put. Budite fleksibilniji u komunikaciji. Sledi vam prijatno iznenađenje.
Zdravlje: Ne žalite se posebno na nešto.

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Horoskop za četvrtak 09. jun

Izvor: Press, 09.Jun.2016, 10:17

Dnevni horoskop. . Foto:zena.blic.rs. Ovan - 21. 3. - 20. 4. . Posao: Nedostaje vam energije za sve ono što poslovno želite. Plava boja će vas regenerisati i pokretati..Ljubav: Sve više mislite o osobi iz prošlosti....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.