Izvor: Luftika.rs, 04.Jun.2023, 11:06

Dnevni horoskop za 5. jun 2023. godine

Ovan ne bira, Bik se loži na Devicu, Rak zatvoren, za Blizance vrtoglavica, Lav u lošoj energiji, Vaga kao po loju, Škorpija oprezna, Strelac u tajnoj vezi, Jarac na dobrom putu, Vodolija u raspravi, Ribe pod stresom.
Ovo je današnji dnevni horoskop za 05. jun 2023. godine.
OVAN Posao Niste u mogućnosti trenutno da birate sa kim možete da radite. Od vas se traži da budete prilagodljivi situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Budite strpljivi u nastupu koji budete imali.
Ljubav Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ste slobodni, partnera možete da upoznate preko polja posla. Imate odličan dan pred sobom što se emocija tiče.
Zdravlje Grlo vam je slaba tačka.
Mesečni horoskop za jun 2023. godine: Zvezde nose radikalne promene, ali i beskrajnu sreću

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUN

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Jun.2023, 04:09

Pred Ovnovima odličan dan za ljubav, Vage rešavaju poslovne probleme, Ribe muči zdravlje. OVAN. Posao Niste u mogućnosti trenutno da birate sa kim možete da radite. Od vas se traži da budete prilagodljivi situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Budite strpljivi u nastupu koji budete imali.. Ljubav Ukoliko...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.