Dnevni horoskop za 27. 6. 2015

Izvor: 011vodič.com, 27.Jun.2015, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 27. 6. 2015

Dnevni horoskop za 27. 6. 2015
Ovan
Potrudite se da danas udovoljite sebi. Dobar je dan za kupovinu. Igrajte neku nagradnu igru.
Bik
Ukoliko imate vremena, posetite rođake. Mogući su problemi sa pritiskom. Potrudite se da ne zamerate drugim ljudima neke sitnice.
Blizanci
Ne osećate se najbolje. Pokušajte da manje radite, a da se više odmarate. Nije dobar dan za saradnju sa drugima.
Rak
Strastveni ste. Ako imate >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << partnera, priredite mu neko iznenađenje. Ako ste slobodni idite do grada sa prijateljima.
Lav
Osetljivi ste danas. Nije Vam do druženja. Ostanite kod kuće i gledajte neki dobar film.
Devica
Niste dobro raspoloženi danas. Mogući su problemi u saobraćaju. Ne nervirajte se, nego vozite sporije. Ako ste pešak, pazite više.
Vaga
Ne jedite začinjenu hranu, mogući su problemi sa varenjem. Dobro Vam ide na poslu. Niste sigurni u svoja osećanja prema partneru, ali ne ulazite u rasprave.
Škorpija
Nervozni ste i danas. Najbolje bi bilo da se bavite nekom aktivnošću ili sportom. Sredite dom.
Strelac
Niste zadovoljni rezultatima na poslu ove nedelje. Potrudite se da se odmorite tokom vikenda da biste bolje funkcionisali sledeće nedelje.
Jarac
Danas se odmorite i opustite. Provedite više vremena sa dragim prijateljima. Nemojte se zatvarati u sebe.
Vodolija
I danas se nervirate oko posla. Ne moraju svi oko Vas to da primete. Odmorite se popodne.
Ribe
Potrudite se da sa partnerom odete na neki kraći put, ako ste u mogućnosti. Ne nervirajte se oko stvari koje ne idu baš po planu. Odradite šta možete na poslu, budite temeljni.
#Mondo
The post Dnevni horoskop za 27. 6. 2015 appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 27 JUN: Lavovi su u potrazi za uzbuđenjem, Ribe započinju novu romansu

Izvor: 011vodič.com, 27.Jun.2015

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 27 JUN: Lavovi su u potrazi za uzbuđenjem, Ribe započinju novu romansu. OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES. Ovnovi sa voljenom osobom danas imaju dobar odnos , a slobodnima će sve ići po planu.. BIK (21.4.- 21.5) TAURUS. Bikovi danas mogu imati novo poznanstvo. Odnos sa voljenom osobom...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.