Izvor: Luftika.rs, 20.Jun.2018, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 21. jun 2018. godine

Ovan pre novim izazovima, Bik “široke ruke”, Blizanci u svom svetu, Rak uživa u društvu Lava i Vodolije, Jarac obožava Devicu, Vaga ima dan za sebe, Strelac razmišlja o novim projektima, a Ribe otvorene za nove stvari. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21.06.2018. godine.
OVAN Posao Ukoliko ste mislili da će se desiti nešto posebno kada je u pitanju vaša trenutna poslovna situacija možda ste se malo zavaravali ovom tezom. Morate malo više da se angažujete na trenutnom zadatku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koji vam se daje.
Ljubav Sam početak dana, može da obeleži vašu svađu sa partnerom, koji je pomalo oštar na jeziku. Budite otvoreni sa dozom.
Zdravlje Povedite računa o fizičkoj aktivnosti.

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.