Izvor: Luftika.rs, 18.Jun.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 19. jun 2019. godine

Ovan u spoju sa Vagom ili Škorpijom, Bik buntovan, Blizanci strpljivi, Rak zarađuje, Lav voli starije, trzavice za Devicu, Strelac sa stavom, Jarac borac, Vodolija pred raskidom, Ribe stidljive. Ovo je današnji dnevni horoskop za 19. jun 2019. godine.
OVAN Posao Trenutno ste pod izgovorom da nećete da se bavite nebitnim stvarima u svom životu. Po sredi je ovde povređen ego, koji vam pravi mnogo lošu energiju. Prevaziđite ove probleme u hodu, jer vi ste bolji nego što se prikazujete >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << trenutno.
Ljubav Ukoliko ste slobodni, možete da upoznate zanimljivu osobu ovaj put. To može da bude jedna Vaga ili Škorpija. Uživajte u poslepodnevnim časovima.
Zdravlje Pazite se stresnih situacija.
Pročitajte i nedeljni horoskop za vaš znak

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Pročitajte današnji dnevni horoskop za sredu, 19. jun 2019. godine.

Izvor: Tracara.com, 19.Jun.2019, 00:01

Pročitajte današnji dnevni horoskop za sredu, 19. jun 2019. godine. Saturn u sekstilu sa Neptunom po drugi put, lep harmoničan aspekt sekstila, Saturn kao prizeman i realan, a Neptun kao optimizam, vera u snove i lepo. Taman da ga Saturn prizemlji i ne dopusti da se previše vine u visine i iznad...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.