Izvor: Luftika.rs, 11.Jun.2021, 15:03

Dnevni horoskop za 12. jun 2021. godine

Ovan srećne ruke, Bik i Škorpija u ljubavi, pritisak za Blizance, Rak neveran, Lav i Jarac sarađuju na poslu, novo poznanstvo za Devicu, dosadan dan za Vagu, Strelac u disharmoniji, Vodolija optimista, kraj ljubavi za Ribe. Ovo je današnji dnevni horoskop za 12.06.2021. godine.
OVAN Posao Možete očekivati mirniji dan jer imate već razrađen plan koji vam se ranije pokazao solidnim. Neće izostati ni nove ideje koje ste spremni da donesete. Bićete srećne ruke u svakom slučaju. Pokušajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da se povežete sa saradnicima oko trenutnog poslovnog poteza.
Ljubav Budite skromni pa sebi priznajte da je preko puta vas bilo ogledalo u periodu kada ste bili ljuti na partnera. Vaš odraz je u suštini ono što vam je smetalo.
Zdravlje Povedite računa o zubima.
Stiže Venera u Lavu 27. juna, ljubavna energija zadirkivaće ova 3 znaka
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe,   Dan zaljubljenih

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Horoskop za 12. jun

Izvor: OkRadio.rs, 12.Jun.2021, 08:52

Pred vama je horoskop za subotu 12. jun. Sa srećom. Ovan Bilo bi dobro da se fokusirate na sve što ste ostavljali za kasnije. Saradnici mogu da vam budu od pomoći. Brinite više o svom zdravlju. Bik Romantični ste i odlično raspoloženi. Ako ste u vezi možete da upoznate neku zanimljivu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.