Detaljni horoskop za 2019. godinu!

Izvor: Svet plus, 18.Nov.2018, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detaljni horoskop za 2019. godinu!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš detaljni horoskop za 2019. godinu na portalu Svet Plus. Astrolog Zlatko Šumadijski u horoskopu za 2019. godinu otkriva kome stiže novac, ko će napredovati na poslu, ali i koji znak će biti srećnih ruku u igrama na sreću.

Ovan 21.3.- 20.4.

Za pripadnike ovog znaka 2019. godina biće godina rešavanja pitanja nekretnina. Mnogi će rešiti da prodaju svoje postojeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nekretnine ili da uzmu stambene kredite i kupe nekretnine, a neki će se odlučiti za razne adaptacije, kupovine nameštaja, automobila, vikendica, apartmana i slično. Emotivno, za ovnove će biti dobra godina, tako da će pripadnici ovog znaka biti mirni, okrenuti svojim partnerima, bez prevelikih izleta. Zdravlje ovnova u idućoj godini biće promenljivog karaktera. Biće najčešće sinusno-migrenoznih glavobolja, ali i napetosti i nervoza.

Bik 21.4.-21.5.

Bikovima predstoji energična godina, puna turbulencija, uspona i padova, tako da će bikovima 2019. biti "luda godina", ali će imati sigurne poslove i sigurne zarade! Emotivno bikovima iduća godina donosi osveženja, pa su neka emotivna dešavanja moguća od maja ili od septembra iduće godine. Biće flerta, ali i značajnijih dešavanja. Zdravlje će biti uglavnom stabilno i dobro. Pazite na krvni pritisak, kontrolišite ga redovno, kao i kardio-vaskularni sistem. Bikovi će u idućoj godini imati problem u komunikacijama sa okolinom, pa će im trebati pojačana samokontrola u sklapanju dogovora, potpisivanju dokumenata, kako ne bi posle bilo po principu "nisam tako rekao, nisam to mislio!"

Blizanci 22.5.- 21.6.

Predstoje im važna dešavanja u vidu raznih sudskih postupaka i procesa. Mnogi pripadnici ovog znaka će gotovo čitave iduće godine morati da se bakću po sudovima i sa advokatima, a biće prezauzeti administrativnim i birokratskim poslovima. Uglavnom, dosta para će potrošiti na sudove i administrativno pravne začkoljice. Ukoliko ste vi tuženi u nekakvom postupku, savetujem vam da to ispeglate vansudskim poravnanjem i da se nagodite sa suprotnom stranom, jer vam sud neće baš biti naklonjen. Zato će vam emotivni život u idućoj godini biti jako dobar, štaviše odličan! Blizanci će uživati u ljubavi. Osobe sa hipohondrijom biće preokupirane strahom od bolesti bez realne osnove. Mnogi pripadnici ovoga znaka putovaće tokom cele iduće godine.

Rak 22.6. - 22.7.

Dolazi im godina velikog oporavka! Kako po pitanju zdravlja, tako i u pogledu posla i finansija! Mogu reći da će rakovima 2019. biti idealna godina, pa će pripadnici ovoga znaka izaći iz svojih tesnih ljuštura, brzo će zaboraviti na brige i probleme i rasplinuće se u sreći, zdravlju, blagostanju i bezbrižnosti. Emotivno lepa godina za rakove. Uživaće u lepim, strastvenim i pomalo perverznim avanturama. Imaće dobro zdravlje, a mnogi će se oporaviti. Treba da paze na centralni nervni sistem, mogući su problemi sa centrom za ravnotežu, a neke će s proleća i s jeseni mučiti išijas.

Lav 23.7.- 22.8.

Mnoge pripadnike ovog znaka očekuje priliv velike energije i velike kreativnosti. Da ta energija ne bi otišla put destruktivnosti, lavovi će morati da pronađu najbolje načine kako će tu energiju utrošiti. Tako da im savetujem što više sporta, druženja, ali i bavljenja nekim unosnim poslovima koji bi doneli i dodatnu zaradu. Povećani priliv novca lavovima bi i te kako odgovarao. Svakako, lavovi će imati lepu i uspešnu godinu, koja može da se smatra i veoma važnom i značajnom. Emotivno lepa i ispunjena godina, ali i dinamična, sa dosta strastvenih i perveznih dešavanja. Lavovi u 2019. treba da pripaze na alergije, osetljive bronhije, pluća i da jačaju svoj imuni sistem uzimanjem vitamina.

Devica 23.8. - 22.9.

Očekuje vas veoma radna godina! Savetujem im da sve svoje umne i energetske potencijale i kapacitete usresrede na posao i rad, kako bi napredovali u karijerni, ali i u materijalnom pogledu, jer im je novac najjači afrodizijak. Device ništa u životu ne može da pokrene kao što može novac. Zato, drage device, ova 2019. može biti vaša godina u zavisnosti od vaše ažurnosti i zainteresovanosti. Predstoji im emotivno lepa godina, ispunjena lepim događanjima. U ljubavi će biti relaksiranije ukoliko im finansijska situacija bude stabilna. Treba da vode računa kako o zdravlju vena nogu, kardio-vaskularnom sistemu, srcu i krvnim sudovima mozga.

Vaga 23.9. - 22.10.

Dolazi im potpuni predah od celokupnog dosadašnjeg života, obaveza, rada, briga, problema i zdravstvenih tegoba, kako svojih, tako i svojih bližnjih. Vagama nastupa godina apsolutnog i potpunog rasterećenja. Savetujem im da sebi priušte dosta odmora, putovanja i lepih dešavanja. Prisetite se svih svojih davnašnjih vragolija, ljubavi, dešavanja i zabava i neka vam to bude podstrek da opet osetite da ste živi i zdravi! Da, treba opet živeti i voleti život! Predstojeća godina će vam svakako biti lepa, emotivno značajna, uz dosta flerta, zavodjenja. Savetujem vam da u ljubavnom životu koračate isključivo sigurnim koracima. Kontrolišite zdravlje želuca, creva, digestivnog trakta. Probleme može da vam zadaje žuč, dvanaestopalačno crevo, slepo crevo, kao i vid, zbog mogućih zapaljenskih procesa.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Predstoji im veoma poslovna i uspešna godina, ali i emotivno važna godina! Oni koji do sada nisu imali partnere ućiće u čvrste i postojane veze i brakove! Dok škorpioni koji su u emotivnim vezama, ili brakovima, ljubomorno će učvrstiti svoje postojeće veze ili brakove. Zarađivaće dosta novca, pa im sa te strane uglavnom vidim sreću i stabilnost. Mnogim pripadnicima ovog znaka savetujem da okušaju sreću u igrama na sreću! Treba da vode računa o zdravlju pluća zbog mogućih infekcija, da smanje cigarete i povedu računa o ishrani. Savetujem im da jedu skladno i na vreme, da paze na ispravnost namirnica, kako se ne bi otrovali.

Strelac 21.11.- 21.12.

Pripadnicima ovog znaka sleduje najdinamičnija godina od svih ostalih znakova Zodijaka! Strelčevima predstoji LUDA GODINA! Tako da će drugima prisustvo strelčeva u svom okruženju u 2019. biti ili očaravajuće ili nemoguće! Mnogi neće moći da prate energičnost i ludilo strelčeva, koji će u 2019. biti veoma kreativni, duhoviti, ali i nepredvidivi i šašavo neobični u mnogim životnim prilikama. Dominantnost Jupitera nad ovim znakom biće naročito izražena i donosi im lepu godinu. Emotivno će, takođe biti luda i lepa godina za strelčeve, sa puno novina za one koji su već u vezama. Strelčevi će biti prosto neodoljivi, biće pokretači i predlagači nečeg novog i neobičnog što još nisu probali i radili sa svojim partnerima. To će njihove partnere učiniti još zadovoljnijima sa strelčevima kraj sebe! Slobodni strelci mogu očekivati otpočinjanje strastvenih veza! Treba da paze na zdravlje bubrega, mokraćnih kanala i bešike.

Jarac 22.12.- 19.1.

Pripadnike ovog znaka u 2019. očekuje godina uređenja i preuređenja svojih života. Jarčevi bi mogli, ali i trebali više da brinu o sebi, a znatno manje o bližnjima, prijateljima, deci i partnerima. Ttrebalo bi da urede malo svoje životne prostore, jer se u njima najlepše i najsigurnije osećaju, ali i da se povuku na neko vreme iz okruženja, kako bi napunili svoje baterije i povratili vitalnost. Njima će 2019. biti takozvana godina -kočnica! Kako bi jarčevi povratili snagu, vitalnost, kako bi se revitalizovali od pređašnjeg života, obaveza i briga o svima u svom okruženju. Uživajte u svojim vezama i brakovima, ali ne dozvoljavajte partneru da vam crpi energiju. Uživajte i gledajte da svaki trenutak lepog poklonite sebi. Slobodnim jarčevima vidim dobre procene novih partnera, jer će jarčevi u idućoj godini, imati dobru moć procene i rasuđivanja. Pripadnici ovog znaka će biti hronično umorni. Predstoji im godina u kojoj moraju da se pozabave svojim imunitetom! Postoji mogućnost problema sa žlezdama (štitna), hormonima i limfnim čvorovima.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Za pripadnike ovog znaka 2019. će biti godina velikih promena, ali i rešavanja mnogih nagomilanih problema i obaveza, kao i ratosiljanja dugova! Mnogim vodolijama će rizik doneti preokrete, dobitke i velike uspehe. Emotivno će im biti lepa, ali i burna. Mogući su razvodi ili razlazi partnera, ali i nove ljubavi. Zdravlje će u idućoj godini biti uglavnom stabilno, ali pazite i kontrolišite krvni pritisak, šećer u krvi, dok ženske pripadnice ovog znaka treba da kontrolišu štitnu žlezdu.

Ribe 20.2.- 20.3.

Važna i bitna godina za sve pripadnike ovoga znaka. Mnoge ribe će imati promene radnog mesta ili profila zanimanja na dalje. Drugi će, pak imati kompletne promene životnih prilika, Mnogi će otići u inostranstvo, kako bi tamo negde pokušali da se ostvare i snađu. Pojedini će menjati kuće, stanove i mesta življenja i prebivanja. Mnoge ribe će znači "menjati vode" i tražiće za sebe znatno bolje i povoljnije uslove i sredine za život. Mnogi pripadnici ovoga znaka odlučiće se i za otpočinjanje novih emotivnih veza sa osobama iz inostranstva, drugih nacionalnosti i drugih religija. Naravno da se to odnosi na slobodne pripadnike ovog znaka. Ribe koje su u brakovima i vezama biće mirne i bez značajnijih ispada. Ribe će svakako imati para, biće snalažljive i veoma uspešne u 2019. godini. Trebalo bi da paze na oči, uši, pluća, bubrege. Muški pripadnici ovog znaka treba da obrate pažnju na testise i prostatu, dok ženski pripadnici ovog znaka treba da pripaze na jajnike i zdravlje dojki. Mogući su problemi sa žlezdama.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.