Voz naleteo na džip, povređene dve osobe

Izvor: B92, 07.Okt.2019, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz naleteo na džip, povređene dve osobe

Dve osobe povređene su kada je putnički voz, koji je saobraćao iz Loznice ka Rumi, naleteo na džip.

Kako se navodi u saopštenju Infrastrukture železnice Srbije, nesreća se dogodila u 19.25 sati, na putnom prelazu obezbeđenom znakovima vertikalne drumske signalizacije, između železničkih stanica Loznica i Lešnica.

Tom prilikom povređene su dve osobe iz džipa marke „honda", starosti 65 i 95 godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Na lice mesta izašle su stručne službe „Infrastrukture železnice Srbije" i dežurne službe.

"Infrastruktura železnice Srbije" apelovale su da se poštuju saobraćajna signalizacija i propisi, posebno na putnim prelazima sa znakovima vertikalne drumske signalizacije, kako bi se izbegle ovakve nesreće.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na pružnom prelazu između Loznice i Lesnice voz naleteo na auto, dve osobe povređene

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2019

Na pružnom prelazu obezbeđenom znakovima vertikalne drumske signalizacije, između železničkih stanica Loznica i Lešnica, večeras u 19.25 putnički voz koji je saobraćao iz Loznice ka Rumi naleteo je na džip marke "Honda", saopštile su Železnice Srbije...Kako je navedeno, u ovoj nesreći povređene...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.