Naklon za Samuraja, Honda raznežio čitav Brazil!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 09:54

Naklon za "Samuraja", Honda raznežio čitav Brazil!

U eri u kojoj živimo, ovi potezi su retki...

Svuda gde je igrao, a bio je pravi nomad Keisuke Honda je imao sjajan odnos sa saigračima i navijačima. Uvek korektan, spreman da pomogne, još iz vremena kada je nastupao za Venlo, Japanac je bio omiljen.

Imao je bogatu karijeru u Evropi i van nje, sada igra za Botafogo, a o njegovom potezu priča ceo Brazil.

Naime, potresen čitavom situacijom u Brazilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je prošao verovatno najgore na celom američkom kontinentu zbog nesposobnosti vlasti i predsednika Bolsonara kada je u pitanju pandemija, Japanac se odrekao primanja.

Naime, on je odbio platu za poslednje mesece, noije želeo da uzima novac u situaciji u kojoj je dosta navijača Botafoga pogođeno, bilo bolešću bilo siromaštvom.

Iz kluba su otkrili da je na razne načine pomagao Brazilu i da je zaista sjajan čovek.

"On je potpuno različitih od svih fudbalera koje sam upoznao", rekao je Karlos Montenegro jedan od čelnika brazilskog kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.