Kinezi kreću u akciju, on je prvi pik!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2016, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi kreću u akciju, on je prvi pik!

Setimo se šta je bilo prethodne zime, kineski klubovi su "poludeli" za fudbalerima koji igraju u Evropi, a ove godine se naslućuje isti slučaj.

Kineski klubovi su među najbogatijim klubovima na svetu, iako je većina u rangu prosečnog superligaškog tima.

Ipak, krenuli su veoma ozbiljno da ulažu novac, žele da veliki broj kvalitetnih igrača igra njihovu ligu, a ovog januara očekujemo novu navalicu na evropsko tržište fudbalera.

Jedan od fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji bi mogli da napuste Evropu i otisnu se u Kinu jeste i Keisuke Honda.

Japanski fudbaler ima ugovor sa Milanom do 2017. godine i vrlo lako bi mogao da napusti klub u januaru, posebno ako stigne primamljiva ponuda.

Jedna bi mogla da dođe od Šangaj SIPG koju od skoro predvodi Andre Viljaš Boaš.

Dakle, postoji velika mogućnost da se vrati u Aziju, u Evropi je od 2008. godine kada je otišao iz Nagoje.
Pogledaj vesti o: Honda,   Japan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.