Honda spremna da  lansira hibridni Džez

Izvor: S media, 29.Avg.2010, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Honda spremna da lansira hibridni Džez

Japanski proizvođač automobila "Honda" je potvrdila da će lansirati svoju hibridnu verziju modela Džez na sajmu automobila u Parizu koji se održava krajem ovih dana.

Hibridni Džez će deliti mnogo komponenata sa modelom Insajt, uključujući 1,3-litarski benzinski motor u kombinaciji sa elektromotorom. Ovaj motor je uparen sa CVT-menjačem.

Džez će kao i model Insajt samo pomoću elektromotora >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << moći da se kreće pri manjim brzinama.

Novi model Honda Džez je dobio nekoliko vizuelnih izmena kako bi se razlikovao od varijante koja se pokreće na konvencionalna goriva. Izmene se odnose na prednje farove ograničene plavim svetlima, providna zadnja svetla, novu prednju masku, izmenjene branike i hromirane dodatke na poklopcu prtljažnika.

Izvor: sarajevo-x.com
Pogledaj vesti o: Japan,   Pariz

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.