Honda specijalna ponuda staro za novo

Izvor: AutoBlog, 31.Maj.2011, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Honda specijalna ponuda "staro za novo"

Pripremili smo za Vas specijalnu ponudu za kupovinu restilizovane Honde Accord, kao i posebne pogodnosti za održavanje vozila u našem ovlašćenom servisu.Specijalna ponuda obuhvata: • Mogućnost kupovine po principu zamene stare Honde za novu uz 3-8 % popusta. Takođe, u centru korišćenih vozila, može se zameniti vozilo bilo koje marke. • Besplatna procena vrednosti Vaših Hondi od strane akreditovanog Honda tima • Mogućnost sklapanja ugovora o održavanju vozila koji će se bazirati na posebnim uslovima i tretmanu - Popusti na usluge i dodatnu opremu do 15% - Dostupnost zamenskog vozila Da li ste znali da uz svaku Hondu dobijate i potpunu opuštenost...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Honda specijalna ponuda "staro za novo"

Izvor: AutoBrief.com, 01.Jun.2011, 13:10

Pripremili smo za Vas specijalnu ponudu za kupovinu restilizovane "honde akord", kao i posebne pogodnosti za održavanje vozila u našem ovlašćenom servisu ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.