Honda potvrdila: Stiže novi CBR600RR VIDEO

Izvor: B92, 07.Avg.2020, 17:47

Honda potvrdila: Stiže novi CBR600RR VIDEO

Pre par sedmica su stigle glasine da bi nova Honda CBR600RR trebalo da stigne u avgustu, a sada je Honda to i potvrdila.

Kako možemo videti po Hondinom "tizeru", glasine su bile tačne, stiže novi Hondin motocikl, ali o njemu nemamo previše informacija.

Na snimku se vidi izgled novog motocikla, primećujemo fiksirano zakrilce blizu fara, koje nema aerodinamički dizajn kao na CBR1000RR-R, a vidimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i veliku TFT instrument tablu.

Očekujemo i inercijalnu mernu jedinicu, uz standardni ABS.

Najveće pitanje je na koja tržišta će stići Honda CBR600RR. Japan i SAD su 99,9% sigurni ali Evropa je još uvek pod znakom pitanja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Honda potvrdila: Stiže novi CBR600RR

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2020

Prije par sedmica su stigle glasine da bi nova Honda CBR600RR trebalo da stigne u avgustu, a sada je Honda to i potvrdila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.